Šta je novo?

MTS mobilni internet problem sa secure stranicama

najdzel

Cenjen
Učlanjen(a)
20.09.2010
Poena
151
Koristim MTS mobilni internet sa modemom alcatel X080S i sve šljaka uglavnom ok. Imam UMTS/HSDPA signal 4-5 crtica. Jedini problem je otvaranje secure stranica kao što su gmail, yahoo mail. itd. Konstatno se raspada konekcija sa ovakvim sajtovima. Da li je neko imao sličnih problema?

Pozz

Hvala na brzom odgovoru. Pošto se ne razumem baš u proxy servere, kaži mi da li treba da unesem neku proxy adresu ili kako. Da li opera ima baš svoje proxy servere? Hvala

Pozz

Probao sam Opera Turbo ali se nažalost isto ponaša. Za sada je jedini način da koristim Basic HTML view u Gmailu, nije nešto ali može da posluži. Zvao sam korisnički servis mts-a i rekli su mi da odem do poslovnice sa laptopom da tamo pogledaju. Mada najbolje da oni mogu nešto da mi srede :) Hvala u svakom slučaju.

Rešio sam delimično problem sa Gmail-om tako što u Gmail Settings/General/Browser connection: treba štiklirati Don't always use https. Nije secure konekcija ali ipak radi. Takođe sam pokušavao da snizim MTU vrednost ali nisam postigao neke značajne rezultate.

Pozz

Nazad
Vrh Dno