Šta je novo?

[MTS] Kontrola troskova

Da, al to bas amateri mogu takvu grešku napraviti da potpisu copy/paste 6 meseci pred istek... Inače nisam siguran da ako ti na osnovnom broju istekne UO I potpišeš novu, možeš da obnoviš i copy/paste tarife, bez obzira koliko je preostalo do kraja UO. U tom slučaju puna cena ostaje samo ako osnovni broj ne produži svoju UO... Nisam siguran da je tako, ali mislim da jeste.
Oni su napisali lepo puna cena se placa. To su ona sitna slova dole u nekim obasnjejima koje retko ko cita. A kad dodje veliki racun , pa nisam znao. Posto znam, ja kolegi sa foruma kazem da pazi , nisu male cifre u pitanju uopste.

Prilozi

• Screenshot_20260126_192129_Opera.jpg
    Screenshot_20260126_192129_Opera.jpg
    143.4 KB · Pregleda: 30
Nisi razumeo šta sam hteo reći, piše ponisteku "tvoje" ugovorne obaveze za decu placas punu cenu, ali ako obnoviš UO I deca nastavljaju da koriste po nižoj ceni...

ali ako obnoviš UO I deca nastavljaju da koriste po nižoj ceni...
Ali to gde ne pise? Da, razumeo sam ja tebe i mozda jeste to logicno nama. Ali kada telekom posalje samo za jedan copy-paste veci racun od 4000 mesecno, na sta korisnik da se pozove. Sve je definisano u pravilima i ugovorima.
Ne vidim nista lose da se obrati paznja i lepo proveri informacija,

Meni su tako nekako rekli kad sam prebacivao klince na copy paste,ali pošto nisam imao, tj neću imati taj lift između UO nisam baš mario šta pričaju tako da ako neko ima nedoumice, neka proveri, jer po meni to je i sasvim logično.

Gotovo je sa kontrolom troškova ,sada da vidim šta je najpovoljnije da prebacim ćaleta ,verovatno petica XS 1400 dinara ali moraće da prištedi na
internetu dolazi sa 3gb

Nazad
Vrh Dno