Ja sam hteo da pređem na Telekom na MixNet (posle ucenjivanja telenora ostao sam kod njih) ali sam ženu i ćaleta prebacio na postpaid - ćaleta na klasičan Mix (internet ne koristi ništa) a ženu na MixNet L (mada internet sem 2 puta nedeljno fb-a i ne koristi).
Imaš sam predstavu koliko trošiš, ali imaj u vidu da se svaki poziv zaokružuje na minut. Imao sam ranije na telenoru paket sa 325 minuta i u listingu kad sabereš minute i sekunde imam još 20ak minuta fore od te brojke 325, ali sam uvek prekoračivao jer sam imao gomilu kratkih poziva a svaki od njih se zaokruživao na minut pa sam uvek prebacivao ...
Od interneta na telefonu koristim proveru gmaila (3 naloga), FB (ne koristim ga aktivno ali je stalno uključena mesindžer aplikacija), google maps koristim u sprezi sa mytracks da pratim kuda vozim bajs (istina tada se samo pokrene google maps, onda ne koristim telefon nego par puta u toku vožnje samo proverim mapu gde sam i šta sam to nije neki veliki prenos) ... na ovaj način spucam oko 70ak MB ... naravno ako kreneš da juriš youtube, skype i sl., google mape koristiš non stop za navigaciju onda očekuj da ćeš dosta potrošiti ...
Uvek možeš da potpišeš ugovor na manji paket i u narednom periodu na koliko si potpisao ugovor (12 ili 24 meseca) uvek možeš da promeniš paket.
I opet ti ponavljam, sam znaš po listingu koliko si minuta cepao, ali imaj u vidu i sam broj poziva jer je zaokruživanje 60+60
edit: ako planiraš da svakodnevno (bar malo - mail, vesti, google) koristiš internet onda bolje uzmi u razmatranje mixnet jer van paketa internet skup, e sad što se tiče dodataka za internet tu već nisam upućen oko cena i količine