djpaan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.04.2004
- Poena
- 645
I agonija se nastavlja. Stizu korigovani racuni za maj mesec za korisnike 3g neta.
Sva sreca po gledam sta sam kad platio. Pozovem korisnicku sluzbu:
Znate, svima smo slali, jer tad sistem nije bio optimizovan.
Prekinem je i kazem: Mislite nije vam uopste radio.
Znate ali mi smo to svima poslali, vi ako ste platili onda ne morate da platite ovaj novi racun.
Ok, ali zasto onda to i ne napisete na racunu vec kod mene stoji "Molimo Vas da izmirujete svoje obaveze na vreme"
I dobro koliko ja treba ili ne treba da platim?
Sacekam 20 min i onda cujem biser:
Ja zaista nemam uvid u to da li vi imate dugovanja, pa nazovite za par dana kako bi sigurno potvrdili to. Ali znate, ako vi imate uplatnicu, onda je to verovatno pokriveno tom uplatom. Znate mi smo svim korisnicima poslali ponovo racun za maj.
Crni vi...
I spustim slusalicu.
Da ovaj net nije skoro pa dzabe (jos se svercujem na studentsku tarifu) stvarno i da raskinem ugovor. Ali da ovde jos uvek probaju da rade varijante APP to meni nije jasno.
Cisto da znate, da se i vi ne zapitate zasto vam stize korigovani racun...
Sva sreca po gledam sta sam kad platio. Pozovem korisnicku sluzbu:
Znate, svima smo slali, jer tad sistem nije bio optimizovan.
Prekinem je i kazem: Mislite nije vam uopste radio.
Znate ali mi smo to svima poslali, vi ako ste platili onda ne morate da platite ovaj novi racun.
Ok, ali zasto onda to i ne napisete na racunu vec kod mene stoji "Molimo Vas da izmirujete svoje obaveze na vreme"
I dobro koliko ja treba ili ne treba da platim?
Sacekam 20 min i onda cujem biser:
Ja zaista nemam uvid u to da li vi imate dugovanja, pa nazovite za par dana kako bi sigurno potvrdili to. Ali znate, ako vi imate uplatnicu, onda je to verovatno pokriveno tom uplatom. Znate mi smo svim korisnicima poslali ponovo racun za maj.
Crni vi...
I spustim slusalicu.
Da ovaj net nije skoro pa dzabe (jos se svercujem na studentsku tarifu) stvarno i da raskinem ugovor. Ali da ovde jos uvek probaju da rade varijante APP to meni nije jasno.
Cisto da znate, da se i vi ne zapitate zasto vam stize korigovani racun...