Šta je novo?

[MTS] Ispravka računa za maj

djpaan

Čuven
Učlanjen(a)
16.04.2004
Poena
645
I agonija se nastavlja. Stizu korigovani racuni za maj mesec za korisnike 3g neta.

Sva sreca po gledam sta sam kad platio. Pozovem korisnicku sluzbu:

Znate, svima smo slali, jer tad sistem nije bio optimizovan.

Prekinem je i kazem: Mislite nije vam uopste radio.

Znate ali mi smo to svima poslali, vi ako ste platili onda ne morate da platite ovaj novi racun.

Ok, ali zasto onda to i ne napisete na racunu vec kod mene stoji "Molimo Vas da izmirujete svoje obaveze na vreme"
I dobro koliko ja treba ili ne treba da platim?

Sacekam 20 min i onda cujem biser:

Ja zaista nemam uvid u to da li vi imate dugovanja, pa nazovite za par dana kako bi sigurno potvrdili to. Ali znate, ako vi imate uplatnicu, onda je to verovatno pokriveno tom uplatom. Znate mi smo svim korisnicima poslali ponovo racun za maj.

Crni vi...

I spustim slusalicu.

Da ovaj net nije skoro pa dzabe (jos se svercujem na studentsku tarifu) stvarno i da raskinem ugovor. Ali da ovde jos uvek probaju da rade varijante APP to meni nije jasno.

Cisto da znate, da se i vi ne zapitate zasto vam stize korigovani racun...

Neka stigne korigovan, a ako mi se ne sviđa, opet ga neću platiti...vidiš da nemaju evidenciju :d

Zapravo, ja sam april regularno platio (1xxx din), a stigao mi je korigovan na 1.18 dinara....sad oni meni dođu više nego što sam ja njima dužan za taj majski (sa regularnim iznos, ne njih frizirani :)), poslednji račun koji sam imao od MTS-a.

Poslednja izmena:
Eto ti ga NA. U maju sam plaćao dva računa za MTS internet i stigla mi je ispravka za onaj koji je bio OK i opet je isti iznos (koliko je i plaćeno), a onaj za koji sam uložio reklamaciju mi nije stigao ispravljen...

O ovome smo piali u toliko tema, da više nemam pojma gde da ostavim poruku. Elem, stigla mi je ispravka račun....i baš sam se iznenadio....opet je pogrešan :d
Ovog puta je veći za ~100 dinara od onoga što je trebalo da bude, tako da ću da ga platim i zaboravim na postojanje kompanije iz subjecta. (Ugovor za taj broj je raskinut još u maju, a ova reklamacija se vuče od juna - poslednji račun)

Nazad
Vrh Dno