Šta je novo?

[MTS] i Macola golgota...

pTomic

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
660
Hteo bih da Vam predstavim jedan sled događaja, za koji je serviser kompanije sa kojom MTS ima ugovor rekao da je to statistički nemoguće.

11.03.2015 godine sam zaključio ugovor, na 3 godine, sa MTS Srbija uz koji sam uzeo Iphone 6 uređaj.
28.06.2016. godine ga nosim u poslovnicu na prijem za servis, zbog problema sa baterijom.
14.07.2016. godine je odobrena zamena novim uređajem.
15.07.2016. godine pri preuzimanju telefona utvrdjeno je da postoji problem sa ekranom odnosno digitajzerom, pa kao takav nije ni preuzet, već je odmah vraćen na servis.
21.07.2016. godine je odobrena zamena novim uređajem.
23.07.2016. godine uređaj je preuzet iz poslovnice
27.07.2016. godine sledi nova reklamacija, zbog problema sa ekranom odnosno grafičkim čipom.
29.07.2016. godine je odobrena zamena novim uređajem.

Na stranu to što je svaki put naplaćena aktivacija kad karticu ubacim u 5C koji su mi dali kao zamenu plus svaki put je naplaćena i aktivacija kad ubacim u IP6.

I kakva je tu golgota sa Macolom? Koliko vidim svaki put je dat novi uređaj, tri u mesec dana.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Pa to je samo sramota za Apple, odnosno jedna priča o kvalitetu tih uređaja.

Dali kod nas uopste nesto vredi kupiti od tehnike, kao da nisu isti proizvodi, druga klasa ili ko zna sta...

Poslednja izmena:
Ugovor na 3god... i ja sam hteo na taj nacin da uzmem telefo, ali hvala Bogu dobro sam razmislio.

Neko ima srece da jedan telefon koristi 2-3god dok nekom zapadne ovakva situacija.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ispada da bolje prolazimo mi koji kupujemo telefone u manjim radnjama koji su svercovani iz EU (3ci telefon, nikakav problem) nego oni sto kupuju telefone kod operatera...

Definitivno je bolje. Važi i za telefone i Kine. Neuporedivo manje problema nego isti model kod operatera.

Mislim da je sreća tu veliki faktor :)

Samo sreca nema to veze kada ga Zuti sklapa za sve

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ispada da bolje prolazimo mi koji kupujemo telefone u manjim radnjama koji su svercovani iz EU (3ci telefon, nikakav problem) nego oni sto kupuju telefone kod operatera...
Uplatis vikend turu za Budimpestu za neke sitne pare, pazaris iphone u slobodnoj prodaji, u povratku napravis 27% povrat pdv-a... :)
Imas sim-free tel + si dosta jeftinije prosao.

Uz 5h cekanja na Horgosu trenutno, ne :)
Ali inace - meni se avionom isplati.

Nazad
Vrh Dno