Šta je novo?

[MTS] Duplo vise minuta u BEL tarifi!

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Novo u Bel tarifi

Korisnike Bel tarifnih profila* od 1. decembra očekuje lepo iznenađenje u vidu duplo više minuta za razgovore u mt:s mreži u okviru pretplate.

Sada, u okviru mesečne pretplate, korisnici tarifnog profila Bel 50 dobijaju 80 minuta za razgovore u mt:s mreži, 160 minuta za Bel 100, 240 minuta za Bel 150, 320 minuta za Bel 200, 640 minuta za Bel 400 i čak 1800 minuta za tarifni profil Bel 1000.

Pored minuta za razgovore u mt:s mreži, pretplatom na jedan od Bel tarifnih profila korisnici dobijaju i određeni broj minuta za razgovore izvan mt:s mreže, kao i određeni broj SMS poruka koje mogu slati u domaćem saobraćaju.

* važi za korisnike tarifnih profila od Bel 50 do Bel 1000

Ja se svom silinom trudim da i ovih postojecih u tarifi BEL400 potrosim a kamoli ovo duplirano. Umesto ovoga mogli sa da nas iznenade sa nekim roming popustom!

Treba biti zadovoljan, ovo je pravo poboljsanje, ne kao ono vipovo sa vecom pretplatom i posle ovih ostalih minuta... Lepo je i sto je na bel mala uspostava veze.

kakvo crno poboljsanje kada na najjacem paketu imas samo 100 minuta van mreze... samo da i telenor ne krene istom stazom sa prenesi paketima...

BEL tarife su poslednje 2 godine bile totalno van svih tokova, velika vecina ljudi je odavno presla na MIX.
Ovim potezom zele da ozive BEL pakete tj da ponude pakete saobracaja namenjenih prvenstveno razgovoru u maticnoj mrezi.

Sirok izbor pa ko sta voli :)

BEL tarife su poslednje 2 godine bile totalno van svih tokova, velika vecina ljudi je odavno presla na MIX.
Ovim potezom zele da ozive BEL pakete tj da ponude pakete saobracaja namenjenih prvenstveno razgovoru u maticnoj mrezi.

Sirok izbor pa ko sta voli :)

Izbor jeste sirok ali je i neznanje ljudi veliko. Vecina ljudi pojma nema o cemu se tu radi dok mali broj ljudi cupa kosu jer im jos nije istekao ugovor pa ne mogu da predju na mix tarife.

Pa mogu da predju na MIX koji mora biti skuplji od potpisanog BELa. Ali verovatno ne znaju to. :)

joj ja predjoh a mix pewkjuce zbog nedovoljnog broja minuta :wall: i dalje je problem sto se radi o zapravo smesnom broju mninuta van mreze, ali 3 f&f broja, dinar jeftinije zapocinjanje veze... imalo je svojih prednosti.

Čekajte ljudi.... ovo jeste pravo poboljšanje.

Što se tiče priče van mreže to su baš nije niko do tri provajdera isprsio. Kad već spominjete VIP moram da kažem da na papiru imaju dobru ponudu, ali ako čitate ona mala slova u stvari vidite da baš i nisu. Kod VIP-a se besplatni minuti u mreži računaju tek nakon što se iskoriste minuti van mreže.... ili ti drugim rečima rečeno ti minuti van mreže su ustvari "zajednički" jer ako zovete VIP brojeve dok ih ne iskoristite onda se minuti tih razgovora skidaju od zajedničkih minuta.

Što se tiče MIX tarife.... pa to je u ličnom domenu kako kome odgovara. MIX jeste nudio više minuta sve zajedno ali uz uspostavu veze od 2.90din (BEL je 1.90) i cenu razgovora u mreži od 4.80din (BEL 3.25). Takodje i cena SMS-a je na strani BEL tarife.... jedan SMS je u BEL tarifi je 1.70 a kod MIX-a je 2.50din. Dakle do sada je bilo kako kome odgovara, ja lično imam 99.5% ljudi na 064/065.... ili bar imaju jedan takav broj.

Sad uz dupliranje minuta.... MIX nema šta da traži pored BEL tarife što se mene tiče. Jedina mana BEL tarife, a od nje nije imun ni MIX, je što nije uračunat ni Kb data transfera.

EDIT: Poredjenje sam izveo na osnovu cenovnog ranga... pa sam tako poredio BEL 200 sa MIX1000.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno