Šta je novo?

[MTS]Club - bezobrazluk

neca

Čuven
Učlanjen(a)
31.07.2002
Poena
619
Mts je resio da uvede novine u programu nagradjivanja svojih korisnika tako sto je resio da svi do sada sakupljeni poeni vaze do kraja godine i mogu samo da se iskoriste za kupovinu minuta (samo za mts mrezu), sms-a i kb. U to u paketu i to bez mogucnosti prenosa u novi mesec.

Jedino sto mogu da kazem je BEZOBRAZLUK

Imam oko 6000 poena i do sada nikada nisam koristio sakuljene poene. Sada moram da ih potrosim do kraja godine i nisu pronosivi (mislim na minute, sms). Da li su mogli nesto ruznije i neprijateljskije da izmisle? Bas se pitam za koje vreme ce opet da predju korisnike sa ovim novim nacinom. Ili da li nije bilo lepse i postenije da nas obavestite o novoj izmisljotini ne bi li smo narucili nesto trajnije? Moju (a sigurno i vecinu drugih korisnika) lojalnost nagradjuju kaznjavanjem. Dokle?

Našao sam i na forumu...stvarno svaka im čast! Ne može me više ništa iznenaditi!

nisam ni imao nesto mnogo poena jer sam pred sam kraj ove "promotivne kampanje" narucio sebi bezicnog misa, pa sam tako dobio barem nesto. ali ovo je do sada najjadniji postupak mts-a.

sto neko vec rece, ciste se pred prodaju.

Kako se uopste aktiviraju ti Paketi? Jel moze da se aktivira jednostavno SMS-om ili moram da se njakam sa ovima iz call centra?

Strava, sada znate zasto imam ovakav potpis na forumu - mislim da potpuno precizno opisuje mts :rupa:

Poslednja izmena:
бандо лоповска

То сам и ја приметио да пише иза на рачуну :wall:!

Како се могу искористити поени? Немам их нешто пуно, али опет.

Naručivanje se obavlja pozivanjem korisničkog servisa 064/789 ili dolaskom do poslovnice.
Evo i tabele sa dodacima:
63690369tt9.gif

Postpaid korisnici će poene dobijene u mt:s klubu moći da iskoriste do 31.12.2008. godine.
To znači da ukoliko i u decembru 2008. godine naručite Paket, on će biti aktiviran u januaru 2009. godine!

хвала на слици (мада сам је видео на полеђини рачуна) ;). нисам био јасан :):
да ли потребно бити члан мт:с клуба или се то односи на све?

a jel se dobijaju neki poeni npr na 066 Premium paketu posto sam i ja dobio isto to na poledjini racuna

Sve je to zaludjivanje, ubedio sam sebe da je najednostavnije da trosim onoliko koliko uplatim...A poeni...Neka ih njima na poklon...

Malo sam zaostao [u informacijama] tako da sam tek sada uzeo da otvorim racun za septembar, mislim, sta da ga otvaram kada znam koliki je...

I nesto se mislim da predjem na mix2k sa 1k...
I naletim na to "obavestenje" dole...
Ae rekoh, mozda moze jos uvek da se naruci nesto, nemam nesto mnogo poena, oko 5k, vidim pise od oktobra, a nikakve najave nigde nije bilo... Sramota.
Bar da su rekli, od sledeceg meseca nema, da smo bar narucili neku sitnicu, sta znam, za uspomenu...

A sada mi za tih !5k poena nude otprilike 250 minuta i 250 poruka...
A ja bezmalo trosim oko 600-700 minuta i 50-ak poruka...
Kakvi kraljevi apsurda, vidi se da su u Svrbiji...

Ajd, ono, da zovnem kol centar, da pitam... I javlja se neki n@drkani lik, u fazonu gle ******a zove nas u tri ujutru... Kaze nema poklon ima minuta... Ja rekoh, lepa nagrada za tri godine postpejda, 250 minuta... Kaze on, tako je kako je... Ae rekoh dobro, puca mi za to, nemam pametnija posla nego da se nerviram...

Druga stvar koja me je jos vise iznervirala, ne stvar nego ****** od operatera, je kada sam ga pitao za ukupnu minutazu razgovora prethodnog meseca...
Lepo ga pitam, jel ima negde da pokupim informaciju koliko sam ukupno minuta pricao prethodnog meseca?
Kaze: idite po listing u poslovnicu, pa vidite svaki razgovor, i proverite.
- Lepo mu kazem da necu da proveravam, nego me interesuje ukupno, radi poredjenja paketa...
- Mozete proveriti listing, mozete ga dobiti u poslovnici...
- Ne zelim listing, zelim ukupno vreme trajanja svih razgovora u mesecu septembru...
- Pa onda idite u poslovnicu, da vam daju listing, imate pored svakog razgovora i vreme trajanja...
- [JA OPET, VEC BESAN] Ne zelim da sabiram pojedinacno svaki razgovor, ne pada mi na pamet da sabiram dvadetetak stranica razgovora, to imam i na listingu na netu vec sada...
- Gospodine NEMATE DVADESET STRANICA listinga [ONAKO DRSKO I BESNO]

I klik, prekid veze, ne zelim da se raspravljam sa ******om.
Inace, imam tacno 22 stranice listinga... A ukupno nema ama bas nigde, i ne pada mi na pamet da sabiram... Kakav bilde.

imas onaj program moj racun, tako nesto... sabrace ti on :)

svakakvi ****** rade u raznim call centrima ali ovaj nije mnogo kriv. lepo ti je rekao da uz listing moze da se pogleda vreme trajanja razgovora. da si ga pitao konkretno posle prvog pitanja da li ima mogucnosti da ti bez sabiranja kaze koliko minuta si prichao rekao bi ti da ne moze verovatno..
a ono za stranice listinga.. kao da kazesh neki topic ima 50 strana a nekom nije defaultni broj postova po strani pa se razlikuje.. ali razumem frustraciju jer je telekom olosh ali nemamo neki izbor.

Danas sam narucio najveci paket. Bice mi aktiviran tek od 1. novembra. Cim krene mesec, nazvacu neki broj i drzati otvorenu liniju. Ima sve da potrosim p***a im ma****na...

Zao mi je sto idem 15. novembra u roaming na duze, pa necu moci sve da iskoristim...

Poslednja izmena:
Dakle,narucujte pakete sto pre jer ih aktiviraju u narednom mesecu. Zadnji momenat za to je novembar(da bi aktivirali besplatne minute u decembru) - sto da ne iskoristimo minute kada nas vec zezaju. Pozovite 789 (ako dobijete :) i objasnite ljubaznoj teti sta zelite (imajte kod sebe licnu kartu jer zele da se uvere da ste to bas VI :))

Danas sam narucio najveci paket. Bice mi aktiviran tek od 1. novembra. Cim krene mesec, nazvacu neki broj i drzati otvorenu liniju. Ima sve da potrosim p***a im ma****na...

Zao mi je sto idem 15. novembra u roaming na duze, pa necu moci sve da iskoristim...

ala si ih zeznuo time....pojedo se se zivi :S:

Ne znam sta ste ocekivali od ovih poena. Od pocetka sam znao da je u pitanju samo jeftin marketinski trik koji je mnoge navukao. Imam tih poena par hiljada, ali verovatno ih necu iskoristiti jer nemam sta sa time...

Ma stoka bre.
Ja isao da odjavim adsl, prelazim na sbb... Nemaju nameru da dignu brzine.

A za ove poene su stvarno ispali klosari, kao sto i jesu, ali nema veze, bar cu smanjiti racun sebi sledeci mesec, mozda...
ALI bez ikakve najave, bez obavestenja... klosari...

A ja kad sam ih zvao proslog meseca da porucim neku glupost, posto sam nameravao da raskinem ugovor u oktobru, rekli su mi da trenutno nemaju skoro nista od poklona, i da ocekuju nove poklone od sredine oktobra i zamoli me da sacekam. I ja rekoh sacekacu. Sad vidim da sam bez veze cekao. Mislim, sta reci...

Dakle,narucujte pakete sto pre jer ih aktiviraju u narednom mesecu. Zadnji momenat za to je novembar(da bi aktivirali besplatne minute u decembru) - sto da ne iskoristimo minute kada nas vec zezaju. Pozovite 789 (ako dobijete :) i objasnite ljubaznoj teti sta zelite (imajte kod sebe licnu kartu jer zele da se uvere da ste to bas VI :))

Može i u decembru za januar.

Može i u decembru za januar.

Zadnji rok da se iskoriste dobijeni minuti (mts club bodovi) je 31.12.2008.god. Tako pise na poslednjem racunu koji dobih, a i ljubazna teta mi tako objasni na 789

+ koliko vidim jos jedan bezobrazluk- i tih *e*enih 100 ,200 min,nebitno- u mix tarifi se racunaju samo kao minuti unutar mreze,jer se prvo potrose ovih 325,pa se onda trose ovi naruceni minuti:

Primer:

Tarifni profil MIX 1000
Naručen Paket 200

Besplatnih minuta u 064/065 mreži : 200
Besplatnih minuta van mreže : 325
Besplatnih GPRS kilobajta : 2000
Besplatnih SMS poruka : 525

Normalno je da će prvo da se troše minuti iz pretplate, pa tek dodatni minuti. Kao postpaid extra.

Nazad
Vrh Dno