Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Ajde da vam i ja napišem svoju golgotu sa mTSom
UO mi je istekla 26.12.2024. Box 4 Beli i tada sam sa akviziterom Yetela otisao do Delta Citija i na šalteru MTSa vratio svu opremu sve raskačio i odjavio i za mobilni tražio da pređem u Yetel . Dobio papir da je sve na broju od opreme i ako čovek nije ni pogledao šta ima u kesi .
Akviziter mi dao kućni Yetel net i box sa M paketom da prebrodim do sutra , kada bi trebali da dođu i nakače mi Yetel TV i Net .
Došao i taj 27 decembar , zvali iz MTSa i dobio mnogo bolju ponudu za mobilni nego što je Yetel dao .Ne mogu da uvedem Yetel jer mi je slot zauzet . Pošaljem mail , dođe generički odgovor , nazovem 0800 100 100 kao nije vam oslobođen slot jer imate aktivnu TV Max paket . Objasnim da sam sve razdužio i da postoji revers o razduživanju i cura kaže proslediće kao urgenciju naprednoj podrški jer je to softverski bag .
Tako ja zovem njih svaki dan , išao u Imo centar i u Deltu , sve odgovaraju prosledićemo naprednoj podrški uz urgento stanje .
Posle nznm koliko poziva , mailova i svega - zove me cura juče -8.1.2025. da kaže da je slot najzad oslobođen - kapacitet oslobođen .
Juče mi odmah dođu momci za instalaciju iz Yetela i za 45 min sve gotovo . Uzeo Yetel L paket .
Najlepše od svega . Dođu mi računi od MTSa i t6o za fiksni i Max tv 800 i neki dinar , a za mob 500 i neki dinar uz dodatak Net bost koji ja nisam uključio . Došao mi i posebno račun za Box 4 beli gde su stavili i stavku
Ugovorena naknada stete zbog raskida - Naknada štete zbog raskida ugovora 186, 80
Pisao sam im prigovor za svaki račun
Za Max tv i fiksni došao mi sms da je prigovor opravdan, a za ostale čekam .
Koji pilićari .
Izvinite na dugačkom postu , ali sam hteo svoje iskustvo da podelim sa Vama .

Ja sam pisao na mtsinfo i dobio sms da mi ostaje stara cena do kraja UO.
koliko imas do isteka ugovora i da li si na nekom popustu vec, tipa 24 meseca 50% ?
Apsolutno. Ako si gledao sve delove Gospodara prstenova i Hobita, sigurno se secas scene gde Smigl i Bilbo ili Frodo igraju igru zagonetki, Smigl pita neko tesko pitanje i ovaj mu odgovori, a onda ovaj drugi pita Smigla da pogodi sta ima u svom dzepu i Smigl ukapira da mu je nestao prsten i da mu je ovaj maznuo. Tako i za ove uplate gde nemas pisani trag, mada verovatno preko banke moze da se vidi kome i kada je isla uplata sa tvog racuna, u svakom slucaju mozda moze biti neko cimanje ako hoce da zezaju.
Takve aplikacije mogu u momentu da sakriju sve, i razmenjivanje poruka, i da onemoguce pristup i sta god pozele.
Morala bi podhitno blockchain tehnbologija da se uvede, kako bi se prevazišle te mogućnosti ;-))

Ajde da vam i ja napišem svoju golgotu sa mTSom
UO mi je istekla 26.12.2024. Box 4 Beli i tada sam sa akviziterom Yetela otisao do Delta Citija i na šalteru MTSa vratio svu opremu sve raskačio i odjavio i za mobilni tražio da pređem u Yetel . Dobio papir da je sve na broju od opreme i ako čovek nije ni pogledao šta ima u kesi .
Akviziter mi dao kućni Yetel net i box sa M paketom da prebrodim do sutra , kada bi trebali da dođu i nakače mi Yetel TV i Net .
Došao i taj 27 decembar , zvali iz MTSa i dobio mnogo bolju ponudu za mobilni nego što je Yetel dao .Ne mogu da uvedem Yetel jer mi je slot zauzet . Pošaljem mail , dođe generički odgovor , nazovem 0800 100 100 kao nije vam oslobođen slot jer imate aktivnu TV Max paket . Objasnim da sam sve razdužio i da postoji revers o razduživanju i cura kaže proslediće kao urgenciju naprednoj podrški jer je to softverski bag .
Tako ja zovem njih svaki dan , išao u Imo centar i u Deltu , sve odgovaraju prosledićemo naprednoj podrški uz urgento stanje .
Posle nznm koliko poziva , mailova i svega - zove me cura juče -8.1.2025. da kaže da je slot najzad oslobođen - kapacitet oslobođen .
Juče mi odmah dođu momci za instalaciju iz Yetela i za 45 min sve gotovo . Uzeo Yetel L paket .
Najlepše od svega . Dođu mi računi od MTSa i t6o za fiksni i Max tv 800 i neki dinar , a za mob 500 i neki dinar uz dodatak Net bost koji ja nisam uključio . Došao mi i posebno račun za Box 4 beli gde su stavili i stavku
Ugovorena naknada stete zbog raskida - Naknada štete zbog raskida ugovora 186, 80
Pisao sam im prigovor za svaki račun
Za Max tv i fiksni došao mi sms da je prigovor opravdan, a za ostale čekam .
Koji pilićari .
Izvinite na dugačkom postu , ali sam hteo svoje iskustvo da podelim sa Vama .

Zamisli da ti dodje i racun za Januar za usluge od 01.01.25 - 07.01.25. :cool:
Kvota 1.2

Zamisli da ti dodje i racun za Januar za usluge od 01.01.25 - 07.01.25. :cool:
Kvota 1.2
To ja ocekujem. Meni je takodje kao c. baronu istekla UO 26 dec. Sutradan 27 sam podneo zahtev za idp kod, tek juce sam ga dobio, okrenuo Yetel akvizitera, i danas su mi zakazali dolazak i instalaciju njihove opreme ali tek za 17 januar!!! I sad se mislim... nasao sam kod koga cu da predjem. :D

koliko imas do isteka ugovora i da li si na nekom popustu vec, tipa 24 meseca 50% ?

Morala bi podhitno blockchain tehnbologija da se uvede, kako bi se prevazišle te mogućnosti ;-))
Oktobar 2025 i da imam 50%/24m Box Zlatni.

Juče sam podnela zahtev za IDP broj, danas su me već zvali sa ponudom 24meseca x50%..Jedino mi je bez veze što su promenili pakete, pa kao ovaj L je kao onaj Box 3 Max hd, ali sa onim kombo paketima i višom cenom.Takodje kažu da ostaje sve drugo isto, samo brži net i besplatan Hbo+ i video klub..

To ja ocekujem. Meni je takodje kao c. baronu istekla UO 26 dec. Sutradan 27 sam podneo zahtev za idp kod, tek juce sam ga dobio, okrenuo Yetel akvizitera, i danas su mi zakazali dolazak i instalaciju njihove opreme ali tek za 17 januar!!! I sad se mislim... nasao sam kod koga cu da predjem. :D
Samo da znas da su i oni gluhonijemi slijepci, kao sto bi rekao broj 1.

Ako imas gratis mesece, a pretpostavljam da imas, potpisi ugovor pocetkom meseca. Ja sam prvi ugovor potpisao 26 u mesecu i imao 4 dana gratis.
Akviziterki koja mi je zavrsila papire a koja mi nije rekla za taj "nebitan" detalj sam izlozio svoje misljenje o istom, uz pominjanje njenog zenskog roditelja.

Juče sam podnela zahtev za IDP broj, danas su me već zvali sa ponudom 24meseca x50%..Jedino mi je bez veze što su promenili pakete, pa kao ovaj L je kao onaj Box 3 Max hd, ali sa onim kombo paketima i višom cenom.Takodje kažu da ostaje sve drugo isto, samo brži net i besplatan Hbo+ i video klub..
Jel imaš max aplikaciju u okviru Hbo+?

...ugovor potpisao 26 u mesecu i imao 4 dana gratis.
Akviziterki koja mi je zavrsila papire a koja mi nije rekla za taj "nebitan" detalj sam izlozio svoje misljenje o istom, uz pominjanje njenog zenskog roditelja.
Ne ide tako.
Ako si ugovorio X po 1 din - imaćeš punih X meseci po 1 din tj. neće ti se računati tih 4 dana kao gratis mesec već će ti tih 4 dana biti naplaćeno proporcionalno po punoj ceni, a zatim ćeš imati niz od X meseci po ugovoru. Kod mene je bilo tako.

Malo pre proverio u MojMts, paket mi migrirao... BOX4 beli sam bio, na optici. Mobilni paket Soko lite piše po novom sve, sem nekim čudom imam 650GB interneta mesečno u Srbiji... Brzina neta, piše sad 600/600, proverio - jeste to. E sad, za TV paket mi i dalje stoji MAX HD??? Otkud to kad u novim BOX paketima, a i prema objavljenom planu migracije, nema tog paketa? Datumi do kada mi važi ugovor za BOX4 i za Soko lite su nekim čudom promenjeni i sad piše do 08.01.2027.??? A za net i za TV piše ispravan datum......???.....

Vidi u ugovoru za prethodni soko lite, da li si imao "letnju promociju" koja je bila +199 GB za celu ugovornu obavezu. To bi objasnilo nekih dodatnih 200 GB na redovnih 400 koje sada ima soko lite u novom paketu.

Kako funkcionise kod mts-a kad ulozite prigovor na racun i oni kazu da je prihvacen, u racunima na mts portalu se nije promenilo nista a rekli su mi da cu dobit izmenjen racun? I zna li se otprilike posle koliko salju te sa izmenjenim iznosom?

Bice produzen rok za placanje. Dobicete racun na adresu. Stornirace/ponistiti aktuelni i izdati izmenjen. Bice vidljivo u aplikaciji i na portalu.

Kod mene jos uvek podesavaju s tim da sad imam 800 GB mobilnog neta umesto 400 GB .Ko ima Box 4 Beli je l ima HBO kanale?Kod mene deaktiviran HBO i Iris Go.

Uz migraciju migrirali i trajanje ugovora. Bukvalno niko to nije ni pominjao, niti je gde napisano.
Pitam se da li ce to da urade i ljudima sa jos par meseci do isteka UO.

Kad najranije može da se traži IDP?

Kod mene ugovor nisu produzili ali su mi pobrljavili IRIS.Imam sve kombo pakete a nemam HBO kanale a mogu da udjem u MAX aplikaciju.

Upravo se pisem preko chata sa MTS agentom vezano za HBO.Prosledjen je zahtev i biću obavesten.

Ne ide tako.
Ako si ugovorio X po 1 din - imaćeš punih X meseci po 1 din tj. neće ti se računati tih 4 dana kao gratis mesec već će ti tih 4 dana biti naplaćeno proporcionalno po punoj ceni, a zatim ćeš imati niz od X meseci po ugovoru. Kod mene je bilo tako.

Kod mene nije bilo tako. Zato sam morao da pomenem dragu mamu, uz puno inspiracije.

Malo pre proverio u MojMts, paket mi migrirao... BOX4 beli sam bio, na optici. Mobilni paket Soko lite piše po novom sve, sem nekim čudom imam 650GB interneta mesečno u Srbiji... Brzina neta, piše sad 600/600, proverio - jeste to. E sad, za TV paket mi i dalje stoji MAX HD??? Otkud to kad u novim BOX paketima, a i prema objavljenom planu migracije, nema tog paketa? Datumi do kada mi važi ugovor za BOX4 i za Soko lite su nekim čudom promenjeni i sad piše do 08.01.2027.??? A za net i za TV piše ispravan datum......???.....
Jel ti ostao HBO i Apolon?Proveri.....

Ispraviće vam to u aplikaciji što se tiče dužine trajanja ugovora...tako je juče ujutru bilo kod mene pa se posle vratilo kako treba, pisao sam o tome, prelistajte malo unazad.

Inace sad gledam,ukinuli mi i Apolon.Nek se javi neko sa Belim Boxom,kakva je situacija?

Nazad
Vrh Dno