Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Opet sam pokusala preko call centra da vidim, da li je moguće da obnovim ugovor na 24 meseca po 50% umanjenje, ali teško.. Javio se prvo neki neljubazan tip sa ponudom 4 meseca 50%, pa posle, finalna ponuda 16 meseci pola cene. Nisam naravno pristala, rekla sam da ću razmisliti još neki dan do isteka ugovora, pa ako posle IDP i dalje ne bude kako tražimo, onda prelazimo na SBB.
Dobio sam slične informacije. Ljudima koje znam je prvo ponuđeno 4, pa 6 meseci upola cene. Nakon što su to odbili, ponuđeno im je 16 meseci sa 50% popusta za obnovu ugovora (BOX 3). Oni ovo planiraju da prihvate pošto u njihovom mestu samo MTS nudi ADSL i optički internet. Da je ostala ponuda od 6 meseci upola cene, prešli bi na mobilni net van MTS-a i neki od SAT paketa kod SBB-a.

Ne znam jel neko dobio umanjen racun posle prigovora za povecanje cena.

Placao sam Box4 Zlatni 7749,00 din svakog meseca, sad mi posle prigovora zbog povecanaja cena i odgovora da nece menjati cenu racun za decembar 2024 6671.15

Na racunu imam ovo:
1736114330775.png

Isto i moji dobili umanjenje za Box4 Crveni.

Koje crno umanjenje :ROFLMAO: regularna cena za boks crveni za decembar a za mesec dana će da vidimo da li će ispoštovati napisano u sms-u a u vezi ostanka na staroj ceni.

Zar nije od februara povecanje (januarski racun), posto promena pocinje jeli, 9tog januara?

Jeste, povećanje će biti vidljivo tek na računu za januar koji dospeva 15. februara.

Važno je znati da iznos na januarskom računu nije konačan što se poskupljenja tiče, jer isti ima 8 dana po staroj ceni i 23 dana po novoj ceni.

Tek februarski račun koji dospeva na naplatu 15. marta će biti po punoj novoj ceni.

Ne znam jel neko dobio umanjen racun posle prigovora za povecanje cena.

Placao sam Box4 Zlatni 7749,00 din svakog meseca, sad mi posle prigovora zbog povecanaja cena i odgovora da nece menjati cenu racun za decembar 2024 6671.15

Na racunu imam ovo:
Pogledajte prilog 474881

Isto i moji dobili umanjenje za Box4 Crveni.
Lepo ti pise da si imao smetnje u radu, neko je zvao prigovarao i sad kad su ih otklonili umanjili su ti racun za te dane u kojima si imao smetnje. Redovna procedura

Stigao mi je račun na mts aplikaciji za decembar 2024. BOX-3 srednji paket (ugovor 24x50% popust), umanjen račun sa 2o49 dinara na 1657 dinara. Prigovor za novu cenu i migraciju sam poslao 4 decembra, koji je i prihvaćen.
Za postpejd broj na tarifi Zmaj raskinut ugovor (bez penala) 13 decembra, a prenos u A1 obavljen 16 decembra. Račun za decembar stigao 877 dinara (bez stavke štete).

Poslednja izmena:
Narode mene niko nije zvao od 23. decembra kad sam podneo zahtev za raskid ugovora. Dok sam ja njih u međuvremenu barem 10x zvao i kontaktirao emailom, samo da bi me otkačili da će neko da me zove. Šta mi je činiti, da uzmem opremu i pravac u poslovnicu dok mi ne daju raskid?
Ne znam više šta da radim...

^ rok je 30 dana da te neko kontaktira kod zahteva za raskid usled migracije (kod prigovora da ostane ista cena je rok 8 dana) tako da jedino mozes da se strpis jer ako odes u poslovnicu samo ce te vratiti nazad…

Milina...
Fora je što oni misle, ako uopšte neko tamo misli, da će razvlačenjem svega ovoga naterati mene da se nekako u međuvremenu predomislim.

Jutros me zvali iz MTS poslovnice iz Subotice. Dogovorili smo da plaćam 50% ugovorene cene do kraja ugovora (Box4 beli).

@Poolmaker sve to kapiram, plus su sad praznici i pitanje ko uopšte radi.
Zvao sam u međuvremenu 064733 i ovaj operater reče da će da stavi moj zahtev za hitno rešavanje pa ćemo da vidimo.

@Real Madrid jesi li podneo zahtev za raskid ugovora ili prigovor na povećanje?

@Miskonius
Zahtev za raskid ugovora i na mejl i lično u poslovnici (na oba mesta jer nisam znao koliko se čeka odgovor/dogovor putem mejla).

Imam jedno pitanje sto se tice besplatne ponude za internet i televiziju. Tati su to nudili letos i on je odbio jer su mu rekli da bi prvo morao da odjavi ADSL internet koji trenutno imamo na nekih mesec-dva da bi mogao da se kvalifikuje za tu ponudu. Da li bi to moglo da se iskoristi ako bih recimo ja potpisala ugovor umesto njega ili mora iskljucivo onaj na koga se vodi fiksni telefon? Imamo opasne probleme sa signalom za televiziju na selu (ne radi nikako, samo neki lokalni kanali rade), pa bih da uzmem tu promociju zbog televizije.

Imam jedno pitanje sto se tice besplatne ponude za internet i televiziju. Tati su to nudili letos i on je odbio jer su mu rekli da bi prvo morao da odjavi ADSL internet koji trenutno imamo na nekih mesec-dva da bi mogao da se kvalifikuje za tu ponudu. Da li bi to moglo da se iskoristi ako bih recimo ja potpisala ugovor umesto njega ili mora iskljucivo onaj na koga se vodi fiksni telefon? Imamo opasne probleme sa signalom za televiziju na selu (ne radi nikako, samo neki lokalni kanali rade), pa bih da uzmem tu promociju zbog televizije.
Zavisi koja adresa vam stoji u licnoj karti, ja sam isto tako vise puta prebacivao sa oca na mene po isteku ugovora.
Bez problema je sve prolazilo i racunali smo se kao novi korisnici, ali u licnoj karti nam pise samo naziv sela bez ulice i broja.

Sad sam se razgovarala sa agentom kroz cet na sajtu i oni kazu da ta promocija ne vazi vise.

Van ugovorne obaveze već 2 godine (od oktobra 2022 god), imao sam BOX 3 sa optikom 600/300 i iris TV Max.

U rаčunu za decembar, kada se odigrala migracija na novi paket, su mi naplatili i fakturisali na 24 dana uslugu "TV HBO+ HD" u iznosu od 500 dinara na standardan iznos računa od 6300, tako da mi je račun 6800 dinara.

Šta da radim ? Da li se mogu žaliti i reklamirati ?

Problem je sto nisam imao nikakvih smetnji niti prijave da mi nesto ne radi. Zato ne kapiram odakle umanjenje, al je dobro doslo :D
A kod mene regularan iznos racuna iako su me isto obavestili kako smanjuju racun zbog prijavljenih smetnji koje traju vec pola meseca. Mozda je moj popust zalutao kod nekog drugog na racun 😂

Zdravo, jel' prelazio neko skoro sa Yettela na mts ? I da li neko zna koja je procedura tu, kada je instalaciju u stan radio Yettel, jel' ide isto IDP ili kako već ? Hvala unapred.

@slaksm @poglavicas @vaxil
Hvala Vam svima na odgovorima, pogotovo poglavicas na jako detaljnom pojašnjenju. Neko vreme nisam ništa pratio na ovu temu, i samo sam se sećao starih utisaka od preko 5 godina možda.

Ne znam koliko je centrala udaljena od mene, ali to ću obratiti pažnju. U svakom slučaju, sve kad preračunam, može ovo da mi bude dobro, a mogu videti i za Supernovu još ako ima neke šanse. S tim da je ovde bitan faktor to što daju dve godine za DŽ, što je značajna ušteda. U suprotnom bi i gledao da bude isključivo optika.

Jel nudi mts neki popust za prelazak sa SBB-a na mts?

^ Po novoj. Meni su nudili za Box 3. 50% na 24 meseca za ostanak. Toliko valjda svima nude. Prelazi se na te nove pakete i placa se nova cena. I da, odbio sam, cekam IDP broj i odoh..

Nazad
Vrh Dno