Obavio sam još 01.12. to izjašnjavanjeU februaru, kada sam hteo da pređem na Hipernet, ponude mi 50% na BOX3 na UO24 i naravno prihvatim (2.000 din. mesečno net+tv). To je trebalo da traje do februara 2026. Danas mi u poslovnici daju ova dva maila ([email protected] i [email protected]) da napišem prigovor i pošaljem.
E, sad, po ovome što sam pročitao iz vaših iskustava treba razlikovati prigovor na povećanje cena (u kome se obično traži poštovanje stare ugovorene cene do kraja ugovora) od formalnog zahteva za raskid za koji je jasno da je mnogo sigurnije podneti ga u samoj poslovnici. Ja bih prvo da podnesem prigovor, a o raskidu bih razmišljao tek kad vidim šta nude, jer ako bi mi ostavili po starom, to je ok. Zanima me sad da li se i prigovor može podneti u poslovnici i da li je tako brže i bolje u smislu brzine odgovora, pošto ovde čitam da nekim ljudima na prigovore mailom još nisu ni odgovorili? I da li se i za prigovor dobija neka potvrda o predatom prigovoru? Hvala.
Uglavnom niko ne čita obaveštenje na sajtu, opšte uslove i ugovor.
Imaš rok od 30 dana da se izjasniš da nisi saglasan sa jednostranom promenom uslova ugovora sa njihove strane. Znači 31.12. je krajni rok za izjašnjavanje ako se posmatra obaveštenje na sajtu ili neki dan u januaru, ako se gleda SMS poruka kao podsetnik za plaćanje računa, gde je to isto napisano. Ne znam šta je sada pravno valjano ali mislim da je SMS sigurno trajni nosač.
U opštim uslovima se promena cene, promena Tv paketa (dodatak III opštim uslovima) itd... smatra kao bitna promena ugovora.
Ja sam tražio staru cenu i u slučaju da ne žele da poštuju tu stavku ugovora onda raskid ugovora bez naknade štete. Okaćio sam negde koje su to stavke u opštim uslovima. Napisao ukupno jedan mail, pričao sa njima ukupno dva minuta, i dobio mail gde piše da ostaje ugovorena cena do isteka minimalnog trajanja ugovorne obaveze. Isti postupak ponovio koji dan kasnije za kevu i Omoriku 25 i jedino je razlika što je stigao sms za ostanak stare cene.
Umoran sam sada opet da tražim gde šta piše, radim opet ceo vikend, odvoji malo vremena i pročitaj, imaš samo nekoliko tih članova u opštim uslovima gde je definisano šta i kako. Ne mogu da ti naplate ništa više od trenutne naplate dok se zahtev ne zatvori, sa kojim god ishodom si želeo.
EDIT: ne moraš nigde, bitno je da se izjasniš. Ja koristim mail, neko poziv, neko noge... uglavnom kako ti god odgovara.