A uuuu nikako se ne slazem sa tobom, prvo to nisu budale koje trce za loptom vec fudbaleri, radnici kojima je to posao kao sto je i tebi tvoj ako ga imas, oni su za to placeni jer im je to posao, drugo, ne trce njih 22 nego 20, golmani u principu ne trce po terenu to ti je jasno, a takvom analogijom onda trebamo reci sta me briga za 10 budala koje kao majmuni skacu izmedju dva kosa i trce ko budale po tom parketu, pa opet dve budale koje se dobacuju jednom lopticom preko mreze i trce po sljaci(uglavnom) pa budu prljavi, bljak itd....
Jer nek XY $ placaju ti sto gledaju NBA, Euro ligu, Aba ligu, nek placaju ovi sto prate Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, US open itd.
Aj da postujemo ljude koji vole neki sport i ne nazivamo sportiste(bilo kog sporta budalama, jer to i nisu), ako ne volis Premijer ligu ili fudbal generalno, bulji u noc kako skacu izmedju dva kosa i obrnuto.
To sto se nekom ne svidja sto je neko iskesirao za nesto lovu to je ok, ni meni se ne svidja kad neko iskesira nesto sto ja ne volim ali to mi ne daje za pravo da neke sportiste nazivam budalama.
Samo me to pogodilo i licno jer sam ceo zivot trenirao i igrao fudbal pa sebe bas ne smatram budalom zbog toga, naprotiv.
Mada kapiram sustinu tvog posta, ali je isti mogao proci i bez vredjanja, a slozices se da kad kazes za nekog da je budala, da je uvreda za normalnog coveka bio on prisutan tu ili ne.
Pozdrav