Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Који је најновији модем (рутер) који додељује мтс на оптици?

Који је најновији модем (рутер) који додељује мтс на оптици?
Huawei OptiXstar HG8145X6-6Te

E da sto se tice zamene, dogovorio sam se malopre da u utorak zamenim, posto danas ne mogu a onda nisam u BG od veceras do ponedeljka uvece dobro mi dosao ovaj produzeni vikend da skocim malo van BGa i uzivam sa porodicom, pa cemo ga u utorak zameniti.
Deluje 100 puta bolje od ove starudije koju imam vec 5-6 godina.

Da li korisnici box paketa mogu da gledaju eon na telefonu ili na tv aplikaciji ili mts ne dozvoljava na njihovoj mrezi (konkretno me zanimaju sk kanali) ?

Koliko vidim da box 2 s ili m menjali brzine optika 200/200 ili 400/400? fiksni i net
A ja jos uvek imam 200/400?

@Maka020 Ti još uvek imaš staru verziju paketa, dok si pod UO i/ili dok ne potpišeš novi ugovor za novu verziju "istog" paketa neće ti menjati brzinu neta.

Ako neko ima kontakt mts akvizitera za Sabac i okolinu bio bih mu zahvalan 😀

Dva meseca nakon što je istekao prethodni paket, dobio sam ponudu na 8 meseci 50% popusta, ali sam na kraju izboksovao da bude 10. Neverovatno je da za korisnike koji su tu više od 10 godina nemaju nikakve popuste, a pritom nemaju uslove za internet koji je brži od 10/1. Crveni box4 je u pitanju.

Dva meseca nakon što je istekao prethodni paket, dobio sam ponudu na 8 meseci 50% popusta, ali sam na kraju izboksovao da bude 10. Neverovatno je da za korisnike koji su tu više od 10 godina nemaju nikakve popuste, a pritom nemaju uslove za internet koji je brži od 10/1. Crveni box4 je u pitanju.
Da li ste podneli zahtev za MIK u mt:s poslovnici?

^ da smo u normalnoj drzavi i da je operateru bitan korisnik tako bi i bilo, ovako… Ovako se ocekuje povecanje cene tv dodataka od 1. decembra u rasponu od 25 din (stingray) do 100 din (hbo plus) :D
Znaci potvrda da je Nemacka nenormalna jer su cene skalale i vise a isto cimaju korisnike i daju popust tek kada traze raskid/prenos :)
Mi samo kopiramo...

Jedna sitnica: za sada ne mogu da uradim trajni nalog za Supernovu.. ne bi uzeo VDSL naspram optike ali za optika vs optika - MTS.

Znaci potvrda da je Nemacka nenormalna jer su cene skalale i vise a isto cimaju korisnike i daju popust tek kada traze raskid/prenos :)
Mi samo kopiramo...

Jedna sitnica: za sada ne mogu da uradim trajni nalog za Supernovu.. ne bi uzeo VDSL naspram optike ali za optika vs optika - MTS.
Cudno kako ne kopiramo nesto sto je dobro i obicnom narodu, eto samo platu ako moze ne treba nam ostalih 99,99% kopiranja 🤣

@Kokiko
Trebao si malo da prelistas forum ove teme mogao si dobiti 18 meseci po 50%....

Generalno, ja razumem sve to poskupljivanje. Čista realnost lokaliteta mog života.
Struju nisam nešto gledao, nemam snage da se nerviram pošto čekam račun. Centralno grejanje mi je otišlo za 20% gore od januara, onako ________ malo po malo ... Da ne tupim dalje.
Neka firma koja hoće da posluje mora sve to da uzme u računicu. Samo opušteno, svi operateri će da odlepe i dalje sa cenama, nemojte uopšte da brinete oko toga :)

Cudno kako ne kopiramo nesto sto je dobro i obicnom narodu, eto samo platu ako moze ne treba nam ostalih 99,99% kopiranja 🤣

@Kokiko
Trebao si malo da prelistas forum ove teme mogao si dobiti 18 meseci po 50%....
Da li je moguće da sada raskine ugovor, jer nije prošlo 30 dana? I eventualno dobije te pogodnosti?

^ moze da raskine u roku od 14 dana jer je ugovor na daljinu, ali nece dobiti nista bolje jer je vec pristao na 10 meseci :D zapravo je upitno da li bi i dobio vise od 1 meseca sa 50% popusta koliko po pravilu i ide za obnovu ugovora

Повољности за бакар су несигурне! Тражио сам Мик број, нису ме звали, све раскачио и отишао код других. После неколико дана, комшија звао и тражио 10 месеци по 50%, дали му 8 месеци и он прихватио (Није желео да мења оператера).

Ista je situacija sa mnom, meni dali 6 meseci 50% (nisam podnosio zahtev za MIK) jesi li bar dobio onaj kako ga zovu "hibridni" internet sa njim bi trebalo da imaš brzinu 20?

Ista je situacija sa mnom, meni dali 6 meseci 50% (nisam podnosio zahtev za MIK) jesi li bar dobio onaj kako ga zovu "hibridni" internet sa njim bi trebalo da imaš brzinu 20?
Prosli put kada sam produzavao rekli su da nemaju tehničke kapacitete za 20 u mom mestu. Kontaktiracu podršku da proverim da li se u međuvremenu to promenilo.

Danas sam svratio do mts a,stigao mi punjac za honor,i pitah kada istice box3,rekose 6 januara,i da vec sada mogu da potpisem ,daju 8 meseci 50 posto ,kao i vecini,rekoh sacekacu.

Nisu oni to dobro napisali na sajtu jer mi je neverovatno da HBO ne ide uz najskuplje pakete.

^ Slazem se. Prosto je neverovatno da je za tv u svakoj kombinaciji ista ponuda. Ukoliko jeste...mislim da jos uvek nisam poludeo da im samo za internet toliko placam. Istice mi UO krajem decembra, na BOX 3 sam najjacem, i ukoliko je ovako kao sto sada stoji, prelazim na 200 / 200, naravno sa 50%, a ukoliko ne daju, odoh u Yettel.

Očigledno su pakete napravili tako da je razlika u brzini neta. Brdo reklama na radiju za simetrični internet, što je zapravo odlična stvar, ali koja treba relativno malom broju ljudi.
Za deo kod TV ponude, besplatno mogu da se odaberu paketi koji su uvek bili deo standardne ponude. Kad se sve lepo sagleda, poskupljenje je veće nego što se u prvi mah čini.

Našao sam cenovnik na sajtu MTS, za Box 3
^ Slazem se. Prosto je neverovatno da je za tv u svakoj kombinaciji ista ponuda. Ukoliko jeste...mislim da jos uvek nisam poludeo da im samo za internet toliko placam. Istice mi UO krajem decembra, na BOX 3 sam najjacem, i ukoliko je ovako kao sto sada stoji, prelazim na 200 / 200, naravno sa 50%, a ukoliko ne daju, odoh u Yettel.
Prema ovom cenovniku ž, najjači paket Box 3 ima HBO+

Prilozi

• BOX-3-paketi (9)_241110_100044.pdf
    276.4 KB · Pregleda: 33
  • BOX-3-paketi (9)_241110_100044.pdf
    276.4 KB · Pregleda: 20
Hvala ali nije HBO toliko bitan. Ako im placam najskuplji paket, onda bi trebalo, kao i do sada, da imam bukvalno sve a ne da mi nude kao neki izbor...

I, seca li se neko kako je bilo ranije u vezi WIFI ekstendera?! Da li se kupovao ili iznajmljivao za 1din? Sada pise da se iznajmljuje ali cini mi se da je ranije pisalo da se kupuje. Imam ga negde, pa ako treba da im vratim...

Kad se pojavio, kupovao se za dinar...

Skontali da im se ne isplati posle jedno godinu dana...

Nazad
Vrh Dno