na stb ne mozes instlirati nista. ako ti ne treba tv programi, bolje kupi 3 android boksa i koristi ih za multimedijuDok čekam da puste "signal" kroz optičke kablove interesuje me, da li na IRIS boxove mogu instalirati preko USB-a vlc player .apk?
Razmišljam da pređem sa njihovog konkurenta, ušteda na 24 meseca je dosta dobra, jedino mi je dosta bitna stvar javna (dinamička) IP.
btw, TV i gomila tv kanala mi nisu primarni, ali je potrebno da imam 3 stb-a. Prvenstveno Internet.
Što je najluđe oni svojom OTT uslugom zovu app Arena Cloud.Iris nije tzv OTT usluga.
Kako?Moze i ranije![]()
Koji extender daje mts za 1 dinar?
Prijavio sam se za box3 (onaj sa 500mbps netom) za 18meseci po dinar ali ne izbacujem sbb iz kuće pa pošto mi je kod tv-a samo jedan lan kabl, povezao bih eon box na wifi extender ako ima lan port (i funkciju bridge moda) da ga nakačim na sbb ruter.
Ako nema, krastavac, kupiću neki tplink.
Uz taj paket mozes da dobijes pla adapter za 1dinKoji extender daje mts za 1 dinar?
Prijavio sam se za box3 (onaj sa 500mbps netom) za 18meseci po dinar ali ne izbacujem sbb iz kuće pa pošto mi je kod tv-a samo jedan lan kabl, povezao bih eon box na wifi extender ako ima lan port (i funkciju bridge moda) da ga nakačim na sbb ruter.
Ako nema, krastavac, kupiću neki tplink.
Proverio sa više operatera i niko ne sme da mi ponudi ništaProveri ti to jos sa nekim.
Jes da mozda nije mesto ali ne znam ni gde bih drugo pisao, do sada sam imao 4ku crvenu + supruga dodatnu omoriku.nisam imao blage da su ukinuli one mesece po dinar i da sada ide post tarifa prvih 12 + puna cena nakon toga. Videh da yetel nudi 12x1 + 12 x2k za tv i net... Ali i da su telefoni kod svih pakao skupi, je l neko ima mozda neku povoljnu semu /predlog mozda ili... Za sada u planu imam yetel + mozda prenos oba broja u A1?
Napisao sam telefoni a mislio sam na pretplatu za telefon ne na same uređajeViše se isplati da uzmeš popust na tarifu u Yettelu, a telefon kupiš gde je povoljno (oglasi, akcija...)... Ako razmišljaš o Yettel netu i TV-u bar jedan broj u mreži (i sa popustom) ti nosi i popust na Net/TV.
Napisao sam telefoni a mislio sam na pretplatu za telefon ne na same uređajea nisam skontao sta si hteo da mi kazes u ovom drugom delu, uzeo bih i brojeve u yetelu ali koliko skontah najjeftinina varijanta je po 2000, u vipu pa i mtsa do je za neki dinar nize...
Izgleda da salju svima, po difoltu..I meni poslali sms, isto imam box 4, vise od godine. Mada imam jos jedan fixni u vikendici pa su mozda hteli i tamo da ubacim box.Ne znam zašto meni nude ponudu za Box 3 12 meseci za din (poslali poruku tel)kad sam na Box 4 od prošlog avgusta!?I šta im znaci ovaj siguran Net?Je l se to placa?