Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Compadre91

Poštovan
Učlanjen(a)
30.11.2020
Poena
65
Jel Vas smaraju u porukama privatnim na forumu neki tzv mts agenti prodaje i ostavljaju svoj broj telefona? Ovu nametljivost nisam video do sada, tri poruke samo veceras

momsab

Moderator
Urednik
Super Moderator
Učlanjen(a)
15.02.2003
Poena
985
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jel Vas smaraju u porukama privatnim na forumu neki tzv mts agenti prodaje i ostavljaju svoj broj telefona? Ovu nametljivost nisam video do sada, tri poruke samo veceras
slobodno prijavljujte takve poruke

Ketridž

Cenjen
Učlanjen(a)
16.02.2021
Poena
145
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Aj sto smaraju ovde nego zivkaju stalno da predjem sa sbba u mts. Ne znam ni odakle im informacija da imam sbb. Prljava posla

PapaBear66

Poštovan
Učlanjen(a)
14.05.2021
Poena
85
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel I5 8400
Matična ploča
ASUS ROG STRIX H370F GAMING
RAM
Kinston Fury 32GB DDR4-2666
GPU
NVIDIA GeForce RTX 3060Ti 8GB
Storage
NVME X2 , HDD X2 = 7TB
Zvuk
SupremeFX S1220A-Codec
PSU
CORSAIR 620W Gold Modular
Kućište
Cooler Master Masterbox MB511 RGB
Monitor
GIGABYTE Gaming monitor 27 IPS M27Q-EK
Miš & tastatura
Logitech G603, Logitech MX Keys
Laptop
Asus Vivobook Pro 15 Oled K3500Pc-L1010 Blue
Mobilni telefon
Huawei Mate 10 Pro, Poco F3 8/256
Pametni uređaji
Ticwatch 3 Pro GPS, ....
Steam
Da
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Aj sto smaraju ovde nego zivkaju stalno da predjem sa sbba u mts. Ne znam ni odakle im informacija da imam sbb. Prljava posla
Mene zove tako SBB konstantno na fixni, neznam odakle im. Ajd mobilni imaju ali fixni neznam kako.

Ketridž

Cenjen
Učlanjen(a)
16.02.2021
Poena
145
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Vrlo moguće, otimačina za korisnike od koje bi trebalo mi da profitiramo mada ne vidim nešto da je tako :D

matke84

Poštovan
Učlanjen(a)
10.01.2014
Poena
95
Pozdrav. U razmisljanju sam da predjem na mts optiku pa me zanima par stvari. Uzeo bih srednji box 3 paket (net/tv/fiksni) pa me zanima sledece. Koliko se maksimalno moze dobiti, besplatno, stb uredjaja? Posto imam tri tv-a da li mogu na dva da koristim njihov stb a na jednom mom android boxu njihovu aplikaciju za tv (ako imaju android tv aplikaciju)? Da li su njihovi stb uredjaji na android osnovi? Hvala unapred na odgovorima.

PapaBear66

Poštovan
Učlanjen(a)
14.05.2021
Poena
85
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel I5 8400
Matična ploča
ASUS ROG STRIX H370F GAMING
RAM
Kinston Fury 32GB DDR4-2666
GPU
NVIDIA GeForce RTX 3060Ti 8GB
Storage
NVME X2 , HDD X2 = 7TB
Zvuk
SupremeFX S1220A-Codec
PSU
CORSAIR 620W Gold Modular
Kućište
Cooler Master Masterbox MB511 RGB
Monitor
GIGABYTE Gaming monitor 27 IPS M27Q-EK
Miš & tastatura
Logitech G603, Logitech MX Keys
Laptop
Asus Vivobook Pro 15 Oled K3500Pc-L1010 Blue
Mobilni telefon
Huawei Mate 10 Pro, Poco F3 8/256
Pametni uređaji
Ticwatch 3 Pro GPS, ....
Steam
Da
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Pozdrav. U razmisljanju sam da predjem na mts optiku pa me zanima par stvari. Uzeo bih srednji box 3 paket (net/tv/fiksni) pa me zanima sledece. Koliko se maksimalno moze dobiti, besplatno, stb uredjaja? Posto imam tri tv-a da li mogu na dva da koristim njihov stb a na jednom mom android boxu njihovu aplikaciju za tv (ako imaju android tv aplikaciju)? Da li su njihovi stb uredjaji na android osnovi? Hvala unapred na odgovorima.
Ja sam uzeo taj box3 pre godinu dana i dobio 2 uredjaja, neznam jel se menjalo ali trebalo bi da pise na sajtu.
Boxovi koje ja imam su na Android OS. Ima Iris Smart aplikacija za TV, e sad koje modele podrzava neznam ja imam WebOS6 i radi, pogledas u app storu TV pa ako ima ....

matke84

Poštovan
Učlanjen(a)
10.01.2014
Poena
95
Ja sam uzeo taj box3 pre godinu dana i dobio 2 uredjaja, neznam jel se menjalo ali trebalo bi da pise na sajtu.
Boxovi koje ja imam su na Android OS. Ima Iris Smart aplikacija za TV, e sad koje modele podrzava neznam ja imam WebOS6 i radi, pogledas u app storu TV pa ako ima ....
A reci mi samo jel su i dalje oni boxevi sto nemaju otvoren android kao kod SBB-a, tj mora da se nesto "budze" da bi radili kao android boxevi?

ajnamen96

Poznat
Učlanjen(a)
20.04.2022
Poena
30
Ako se ne varam, dobijas jedan osnovni i jedan dodatni.
Na trecem tvu mozes tvoj android stb da povezes i da skines iris smart tv.
Odmah da ti kazem, slika na Iris smart nije ista kao na Iris stb uredjaju.
Njihovi stb jesu android, ali osakaceni. Znaci radi samo iris platforma.
Dele hphoo7 skyworth i na njega može valjda gimnastika pa da imam kao android stb
A drugi dele skyworth hp4024 a ne njega mislim ne moze nista.
P. S. Ako sam nesto pogrešio, neka me neko ispravi.

matke84

Poštovan
Učlanjen(a)
10.01.2014
Poena
95
Ako se ne varam, dobijas jedan osnovni i jedan dodatni.
Na trecem tvu mozes tvoj android stb da povezes i da skines iris smart tv.
Odmah da ti kazem, slika na Iris smart nije ista kao na Iris stb uredjaju.
Njihovi stb jesu android, ali osakaceni. Znaci radi samo iris platforma.
Dele hphoo7 skyworth i na njega može valjda gimnastika pa da imam kao android stb
A drugi dele skyworth hp4024 a ne njega mislim ne moze nista.
P. S. Ako sam nesto pogrešio, neka me neko ispravi.
Kako mislis nisu isti. Mislis na kvalitet slike? Pa jel velika razlika?

renne

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2007
Poena
515
Moja oprema  
Laptop
HP Omen 16.1
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra
Pametni uređaji
Samsung GW 42
Pristup internetu
  1. Optički internet
Nije velika razlika u kvalitetu slike, ali ćeš imati kašnjenje od 40 sekundi u odnosu na box
Postoji aplikazija za lg, samsung, android tv
I raspored kanala nije isti kao na boxu

ajnamen96

Poznat
Učlanjen(a)
20.04.2022
Poena
30
Kako mislis nisu isti. Mislis na kvalitet slike?
U dnevnoj sobi, kod mene je box iris. Top slika, podnesena na 1080i 50hz, nista ne stuca.
A u drugoj sobi je eon ott box, gde je instaliran smart iris tv, to je smeće. Koci slika, bledunjava, haos. Nisu u stanju godinu dana da je unaprede i azuriraju.
Kada gledam LŠ utorkom, to ne da puca, trokira. Mislim da je greska x1024 tako nesto. Onda promenim kanal, vratim, radi pet minuta i ponovo greske .

matke84

Poštovan
Učlanjen(a)
10.01.2014
Poena
95
U dnevnoj sobi, kod mene je box iris. Top slika, podnesena na 1080i 50hz, nista ne stuca.
A u drugoj sobi je eon ott box, gde je instaliran smart iris tv, to je smeće. Koci slika, bledunjava, haos. Nisu u stanju godinu dana da je unaprede i azuriraju.
Kada gledam LŠ utorkom, to ne da puca, trokira. Mislim da je greska x1024 tako nesto. Onda promenim kanal, vratim, radi pet minuta i ponovo greske .
U jbt pa to bas nije dobro. Ja imam na eon boxu supernova aplikaciju od burazera i tu je bas ok slika.

ajnamen96

Poznat
Učlanjen(a)
20.04.2022
Poena
30
U jbt pa to bas nije dobro. Ja imam na eon boxu supernova aplikaciju od burazera i tu je bas ok slika.
Ja nisam zadovoljan ali nekako to kotrlja.
Ako planiraš arene da gledaš, namučićeš se. Na ostalim kanalima nisam primetio to pucanje.
Ne znam-uzmi vidi, uporedi dva stb iris sa tim iris smart. Ako ti ne odgovara, uzmeš onda dodatni treci iris box i to ti to.

matke84

Poštovan
Učlanjen(a)
10.01.2014
Poena
95
krastavac. Nije bas da mi se nesto posebno prelazi na mts ali zaista sada nude bezobrazno dobru ponudu koja se ne odbija. Ogromna mi je usteda pa cu za dve godine videti da li sam pogresio.

Učlanjen(a)
18.09.2012
Poena
245
Na stb boxovima sve radi lepo, dok im je aplikacija za smart tv užas. Na aplikaciji je lošija slika nego na boxu, kašnjenje i pogotovo kada su utakmice onda prijavljuje greške i po dvadeset puta moraš da pokušavaš dok ne prođe. Čak i onda ume da zamrzava slika i preskače.

ajnamen96

Poznat
Učlanjen(a)
20.04.2022
Poena
30
krastavac. Nije bas da mi se nesto posebno prelazi na mts ali zaista sada nude bezobrazno dobru ponudu koja se ne odbija. Ogromna mi je usteda pa cu za dve godine videti da li sam pogresio.
Ako je ponuda 14/18m/din, onda davaj, davaj. 😀
Sve zavisi da li si fleksibilan, ako jesi neće nesto problem praviti iris platforma.
Ako nisi, onda ostani na eonu, a opet kad vidis toliku ponudu, ne mozes da ne ostanes ravnodušan.

mijalkocar

Cenjen
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
180
kome nude 18m za din? ima li neki info? trenutno sam na sbb ali takva ponuda se ne odbija :D

ajnamen96

Poznat
Učlanjen(a)
20.04.2022
Poena
30
kome nude 18m za din? ima li neki info? trenutno sam na sbb ali takva ponuda se ne odbija :D
Ne znam, ali ako je ponuda 12m po din za box 3 pakete (standardna sa sajta), zašto ne bi bilo više za korisnike sbb koji su pri kraju?
Pretpostavljam da su kolegu @matke84 namirisali da je u Sbb, pa nude top ponudu (nestandardna - promoteri sa terena)

nesa69

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
735
Dodatni (treći) STB je bio 150 dinara mesečno. Nije besplatno ali nije ni neka cifra.
Možda ti daju gratis treći, umeju da dele kada se prebacuješ :)

danilo989

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2006
Poena
575
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5800X3D, Scythe Fuma 2 rev. B Noctua NF-A12x25 Edition
Matična ploča
MSI MPG B550I Gaming Edge Wi-Fi ITX
RAM
2x16GiB G.Skill TridentZ DDR4 3200Mb/s CL14 F4-3200C14D-32GTZKW
GPU
Gigabyte Radeon RX6600XT Gaming OC Pro 8G Noctua NF-A12x25 Edition
Storage
Western Digital Black SN850 WDS100T1X0E-00AFY0 1TiB, Western Digital Blue 3D WDS200T2B0A 2TiB
Zvuk
Altec Lansing 220, HyperX Cloud
PSU
Seasonic Focus SGX 500W SFX
Kućište
Cooler Master NR200P ITX
Monitor
ASUS VG259QM 25” IPS 1080P 240Hz
Miš & tastatura
HyperX Alloy Origins Aqua, Glorious Model O-
Ostale periferije
APC BX1400U-GR
Jel ovaj mail [email protected] moze da se iskoristi za prijavljivanje tehnickih problema?

nesa69

Čuven
Učlanjen(a)
05.01.2002
Poena
735
Mislim da sam tu prijavljivao ranije, sada više kroz onu formu za prijavu na sajtu ili u moj mts.

danilo989

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2006
Poena
575
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 5800X3D, Scythe Fuma 2 rev. B Noctua NF-A12x25 Edition
Matična ploča
MSI MPG B550I Gaming Edge Wi-Fi ITX
RAM
2x16GiB G.Skill TridentZ DDR4 3200Mb/s CL14 F4-3200C14D-32GTZKW
GPU
Gigabyte Radeon RX6600XT Gaming OC Pro 8G Noctua NF-A12x25 Edition
Storage
Western Digital Black SN850 WDS100T1X0E-00AFY0 1TiB, Western Digital Blue 3D WDS200T2B0A 2TiB
Zvuk
Altec Lansing 220, HyperX Cloud
PSU
Seasonic Focus SGX 500W SFX
Kućište
Cooler Master NR200P ITX
Monitor
ASUS VG259QM 25” IPS 1080P 240Hz
Miš & tastatura
HyperX Alloy Origins Aqua, Glorious Model O-
Ostale periferije
APC BX1400U-GR
Vise bih voleo da imam napismeno ako dodje do toga da moram RATEL da umesam, posto ni forme ni pozivi nisu resili problem.

Cisto da ostane da se vidi o kakvom kvalitetu usluge pricam.
telekonj.jpg

inovator

Poznat
Učlanjen(a)
04.09.2022
Poena
30
У бокс 3 пакету неких промена?
Уговор 24 мес (Ирис старт тв+тел+нет) сада у мој мтс приказује за тв МАКС ХД пакет?
Није прошло још увек 2 мес од потписивања уговора.
Ништа не разумем.

kliko

Cenjen
Učlanjen(a)
09.10.2012
Poena
180
@inovator Pa inovirali su Ti paket! 😂😂😂
Šalu na stranu, imam BOX 4 red, 23 meseca, uz koji ide omorika 3 sa 3GB interneta - uključeno mi je 6. Nisam siguran da li je tako od početka korištenja. Od juče su drastično poboljšali Omorika pakete (3+ puta više interneta), a u BOX ponudi su i dalje stari... Meni je to neprihvatljivo. Moguće je da lagano prelaze na nove uslove, pa ko se na šta navuče...

inovator

Poznat
Učlanjen(a)
04.09.2022
Poena
30
Када пристигне рачун изнећу закључак о томе колико је опсежна иновација. Можда има нешто и у лови.

Bandzi8

Poštovan
Učlanjen(a)
19.02.2019
Poena
85
У бокс 3 пакету неких промена?
Уговор 24 мес (Ирис старт тв+тел+нет) сада у мој мтс приказује за тв МАКС ХД пакет?
Није прошло још увек 2 мес од потписивања уговора.
Ништа не разумем.
prva 2 ili 3 meseca je maks otkljucan za sve nove korisnike

inovator

Poznat
Učlanjen(a)
04.09.2022
Poena
30
Да али је писало јасно Ирис Старт. Свакако видећемо.

markokostic75

Poštovan
Učlanjen(a)
18.04.2019
Poena
85
Izgleda da su korisnicima start paketa pustili od juče sve kanale sem HBO a. Kod mene kao korisniku start paketa otključano je od juče sve sem NBO a i ovog drugog filmskog kanala. Ko je start može da proveri da li je svima tako

Vrh Dno