fadeaway_dunk
Poznat
- Učlanjen(a)
- 20.07.2022
- Poena
- 45
Jel ovo MTS izbacio besplatan Nba Game Choice za BOX korisnike?
Pretpostavljam da ne vazi za postojece korisnike?Ponovo aktivna promocija 12 meseci po 1 dinar danas me zvao moj agent za kod ćaleta koji nije hteo ovu njihovu standardnu akciju 50% 10 meseci valjda
Moze li neki info, na sajtu ne vidim nista?Ponovo aktivna promocija 12 meseci po 1 dinar danas me zvao moj agent za kod ćaleta koji nije hteo ovu njihovu standardnu akciju 50% 10 meseci valjda
Ni prosli put nije bilo na sajtu pa menu u ugovoru piše ta promocija , msm da ide preko agenata samo ako je nema na sajtuMoze li neki info, na sajtu ne vidim nista?
Čak ni oni nisu toliko kvarni da ne ispoštuju dogovoreno i da probaju da ti uvale ugovor, možda je neki nesporazum...Hvala ti, kod mene ne pise to 12m po dinar, pise "mesecna naknada za box4 tokom minimalnog perioda vazenja ugovora .. 5249 dinara"
dogovorio sam popust 18 meseci sa promoterom
trebala mi je informacija od korisnika.Pozovi promotera...
Uz njihov ruter takav kakav je, izuzetno teško, naročito u slučaju potrebe za konstantnim pingom za igranje igrice.Registrovala sam se na forum da bi vas pitala za savet. Hleta bih da predjem sa SBB-a na MTS. Stan je kod Vukovog spomenika. U SBB sam imala full paket i dobar internet s obzirom da nema optike u mojoj zgradi. Moja porodica je cetvroroclana i svi smo teski korisnici interneta. Suprug, ja i 2 tinejdzera (18 i 15 godina). Pitanje je da s obzirom da nema optike u mojoj zgradi i da MTS u tom slucaju ima protok 50Mb/s, da li bi ta brzina pokrpila nase potrebe? Bude situacija da sin igra igricu, ja skidam neku seriju, a cerka i muz na drustvenim mrezama ili sajtu. Kakva su vasa iskustva?
Ne bi to bio pametan potez da se prelazi sa kablovskog internata na ADSL, pogotovo kada je potreba za internetom veca. Kada jednog dana budete imali optiku, onda svakako da. Usput, to da cete imati 50 Mbps na ADSLu je samo san - to zavisi od udaljenosti od centrale i mnogo cega jos, bila bi lutrija da dobijete i pola od toga. Prosto, ne.Registrovala sam se na forum da bi vas pitala za savet. Hleta bih da predjem sa SBB-a na MTS. Stan je kod Vukovog spomenika. U SBB sam imala full paket i dobar internet s obzirom da nema optike u mojoj zgradi. Moja porodica je cetvroroclana i svi smo teski korisnici interneta. Suprug, ja i 2 tinejdzera (18 i 15 godina). Pitanje je da s obzirom da nema optike u mojoj zgradi i da MTS u tom slucaju ima protok 50Mb/s, da li bi ta brzina pokrpila nase potrebe? Bude situacija da sin igra igricu, ja skidam neku seriju, a cerka i muz na drustvenim mrezama ili sajtu. Kakva su vasa iskustva?
Ako se ne žale ili je ne koriste uopšte (zadnjih 2 mesaca) ili koriste VPN da bi gledali bilo šta na Iris Go / Iris Smart.Aplikaciju koristim baš retko. Klinci se ne žale, na SBB je koriste.