Bas tako, mozes na box, ali bez neta, ukoliko ti to naravno odgovara.
Moze 3 meseca ranije da se produzi ugovor, pa samim tim i predje na Box. Ali ko je iskoristo neku pogodnost (uredjaj ili meseci gratis) na Net paketu, ne moze ga preneti u Box.Produzio ugovor 31.03. Dobio 3 meseca po dinar. Box 4
Da, a tada su jos i cene uredjaja bile OK.A sto se tice uredjaja, u pocetku je bilo moguce 5,kada sam ja uzimao telefone pre godinu ipo, moglo je 3,da bi dosli do sadasnjeg jednog uredjaja.
Na to i ja sad tražim odgovor da vidim o čemu se radiNestao i Diskaveri, na iptv temi bas napisah.
Jasno, hvala na odgovoru.Jedino ako imas vezu, ili da probas na fixni nekog komsije.
Medjutim.... ne znaci da ces moci da dobijes na svoj fixni posle, jer mozda do tada ne bude portova (i obratno). Znaci nista nije sigurno sada![]()
Gde nestade Eurosport 1 i 2 ?!? 304 pa 321...
tapatalk by L640
nemam face :/
TV gledam mozda jednom nedeljnoProsle nedelje gledao Tour of Flanders upalim sada pa da vratim unazad na paris-roubaix ono nema kanala, tri puta sam sve prevrtio, reko mozda su promenili broj
))
Jel probao neko da raskine ugovor po clanu 13 Opstih uslova za pruzanje usluga u javnoj mrezi Telekoma srbija?
Kako glasi taj clan ?