Probao sam sad login na move i neće, sa nalogom za moj mts. Znači mora da čekamIzmenio sam komentar, pročitaj ga ponovo 😜
Ali ukratko: kad ti puste Move aplikaciji na te Iris STB-ove kreiraće ti Telekom nalog za Move i tad ćeš moći MojMTS login podatke da koristiš za login na Move aplikaciji.
I jos jedno pitanje kako aktivirati dodatne pakete, filmski, dokumentarni...
Moooožda na boxu nemaš dovoljno mesta da skine update 😂😂 Pisao je neki ex-Orion korisnik kako je imao takav biser sa Laki box 😅 Dok nije uradio factory reset box nije uspevao da ubaci Move app.ali prošlo je već više od sedam dana
Jel moralo u A1?Upravo produzen ugovor.
Box 4 beli, 24m - 50%, za stari plavi nudili max 18m.
Ne. Zvao pre 15ak dana, odmah mi ponudili 14m, box plavi. Ja sam odbio i rekli mi da zovem oko prvog jer mi tad ulazi u zadnjih 10ak dana ugovor. Zvao prvog, danas me zvali i ponudili max 18m, plavi, a ako hocu na beli 21m. Ja im rekao da me zovu kasnije dok pogledam paket, jer nisam planirao prelazak na jaci paket. Kad su me opet pozvali ja im rekao da hocu da predjem na beli ali da mi daju 24m. Odmah mi rekao kao ne moze maximum je 23m, a kad udjem u poslednji mesec onda da zovem pa da obnovim ugovor i da trazim da mi daju popust taj poslednji mesec. Ja rekao ajde moze, on kao sacekajte, posle se javio i kao "menadzer" odobrio odmah 24m.Jel moralo u A1?
Neće meni da uvale, nego napuštaju iris sve će da prebace na move.Moooožda na boxu nemaš dovoljno mesta da skine update 😂😂 Pisao je neki ex-Orion korisnik kako je imao takav biser sa Laki box 😅 Dok nije uradio factory reset box nije uspevao da ubaci Move app.
Svakako ako će već da ti uvale Move platformu koja je lošija usluga od Iris & kad si potpisao novi ugovor trebalo je i da instaliraš da ti stare boxeve zamene sa novim Move boxevima. Makar da uz krš TV uslugu dobiješ bolji i noviji box.
Zato si i prebačen na Move.Šabac,ali kad sam produžio ugovor.
Ja ne mislim jer se radi o usluzi koja ide uz box pakete, a priča se o prelasku sa iris na move.Mislim da je bolje da se o ovom piše u Move temi.
Zavisi na čemu gledaš. Koliko čujem na starim "iris" boxovima (hp4024) radi očajno, na novim move solidno ali njih ne daju često onima koji prelaze sa irisa na move. Što se aplikacije na smart tv uređajima tiče tu je situacija šarena.Kakvo je vase misljenje, ostati na irisu ili preci na move?
koji paket?Da napišem i moje iskustvo sa MTS-om.
Podneo zahtev za raskid ugovora mesec dana pre isteka, niko me nije zvao, niko ništa nije nudio.
Prešao u A1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari