Znači da je pročitao i potpisao ugovor u kome je 12x1din ili u goroj varijanti nije ni čitao pa je moglo da piše "Poklanjam kuću/stan MTS-u" ...Da je tako pisalo (kao npr. kod mene gde piše "Usluga/Kampanja: (fiksni, IrisTV, Internet) - 18meseci po 1 dinar - GF (veća cena)") ne bi mogao niko nikad da ga prevari.
Ako od MTS-a dobiješ papir a na kome tako ne stoji, NE POTPISUJEŠ ni pod razno pa makar ti momci već sve postavili i montirali, kažeš im samo nema nikakvih problema donesite mi drugi put kad budete u prolazu pa ću vam onda naknadno potpisati.
Nije pisalo jer "nije po zakonu i ne smeju da stave u ugovor"Zašto? Da li si imao ugovor u kome je pisalo 18x1din?
Ovo bi trebalo da je opticki kabal....Da li bi neko znao da kaže da li je ovo kabl vezan za internet ili nešto drugo?
To su razvukli pre par godina.
Pretpostavljam možda koaks?
Pogledajte prilog 499559
Trazi raskreiranje BOX paketa na pojedinacne usluge i onda zahtevaj demontiranje IPTV usluge i vrati opremu (STB, daljinski, adapter za napajanje), potpišeš ugovor za Net 100 na 24 meseca (ili bez UO ako ti tako odgovara, ali je veća cena) i plaćaš dva odvojena računa za fiksni i internetDa li neko ima iskustva u prelasku sa BOX paketa na NET pakete sto nudi MTS?
Код мене су сигурно суперновини каблови једино ако су део коаксијалних каблова заменили оптичким.Moguce da je optika ali dostupna samo pravnim licima
Iz licnog primera, MTS optika prolazi pored moje bandere i ide 200-300m nize do dve kladionice, ali naravno niko pored cije je kuce prosla nema uslova za istu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari