mix
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.02.2011
- Poena
- 169
Skoro sam porucio paket preko web shop-a sa Samsungom GT I5500 koji je 3G telefon.Posto nema dve kamere nisam ni razmisljao da treba da placam dodatni namet u vidu pretplate na 3G usluge,koje usput receno i ne trazim....Tek prilikom prijema posiljke i potpisivanja vidim i papir koji treba da potpisem a koji je "kao" zahtev za promenu statusa(kao je sam trazio da nesta menjam).....Ja sam samo trazio da mi dostave taj telefon uz tarifu mix 750,i nista vise...Kurir iz ptt-a kaze da je to standardna procedura, i da oni uz 3G telefone salju i ugovor za pretplatu za 3g usluge,koje niko drugi kako ja znam(telenor i vip)ne naplacuje,jer normalno ako koristis video poziv ili brzi net ti ces svakako platiti to sto si potrosio???
Interesuje me kakva su vasa iskustva po pitanju 3G pretplate,odnosno da li je to moguce zabici(za mene je verovatno kasno jer sam potpisao).Pa zar nije 90% telefona na samom sajtu mts-a 3G,odnosno zar nisu skoro svi noviji telefoni 3G.Znaci pretplata za pakete mts-a koji su uzeti uz telefon bi automatski bili skuplji za 116,82 din.Ne mogu da verujem da im to jos uvek prolazi,kao da je neki luksuz imati 3G telefon,i zasto samo kod njih naplaciju "mogucnost koriscenja te usluge".:wall:
Interesuje me kakva su vasa iskustva po pitanju 3G pretplate,odnosno da li je to moguce zabici(za mene je verovatno kasno jer sam potpisao).Pa zar nije 90% telefona na samom sajtu mts-a 3G,odnosno zar nisu skoro svi noviji telefoni 3G.Znaci pretplata za pakete mts-a koji su uzeti uz telefon bi automatski bili skuplji za 116,82 din.Ne mogu da verujem da im to jos uvek prolazi,kao da je neki luksuz imati 3G telefon,i zasto samo kod njih naplaciju "mogucnost koriscenja te usluge".:wall: