Šta je novo?

[MTS] 3G NET ZTE MF622 - proverite stanje

zorancd

Slavan
Učlanjen(a)
09.12.2008
Poena
305
Evo i jednog dobrog dela za korisnike M:TS-a, sada mogu da uz pomoc svog uredjaja ZTE MF622 da provere i stanje na racunu a da pri tom ne menjaju i ne stavljaju SIM karticu u telefon ...Znam da je to svima muka ali eto resenja i za taj deo...
Oko aplikacije link saljem na private !!!
Jedina mana jeste sto ne vidite koliko je signal...ali nema veze..
Ako znate da je cool i sta ce vam ?!

http://rapidshare.com/files/171615118/MF626-M01-Installer.zip.html

Provera stanja na post paid racunu, naravno, isprobano je da li kod i aplikacija slusaju jos kada PRESEK stanja nije uradjen ! Eto toliko, ali ipak radi !:mad:

Prilozi

• Provera.jpg
    Provera.jpg
    46.1 KB · Pregleda: 272
  • program.JPG
    program.JPG
    29.4 KB · Pregleda: 211
  • imenik.JPG
    imenik.JPG
    26.5 KB · Pregleda: 214
  • mreze.JPG
    mreze.JPG
    31.2 KB · Pregleda: 219
  • kon.JPG
    kon.JPG
    31 KB · Pregleda: 235
Poslednja izmena od urednika:
Poslednja izmena:
Meni ovaj software nije radio. Nikako nisam mogao da se konektujem.

Instaliraš prvo MTSov program, onda preko njega pokreneš instalaciju Telstarovog.
Provereno radi na XP SP2 i Vista Ultimate SP1.

Taj deo za info o mreži je u tom programu na "SIM kartici"?

Jel to ovaj software?
http://www.zte.com.au/main/Product_Downloads/MF626_downloads.htm

Provereno, to je taj software, možete ga bezbedno instalirati. Prethodno deinstalirajte stari, i izvadite modem iz USBa na računaru.

Instaliraš prvo MTSov program, onda preko njega pokreneš instalaciju Telstarovog.
Provereno radi na XP SP2 i Vista Ultimate SP1.

Pa cek sad, prethodno si rekao da se prvo obrise mts-ov softver, pa se onda instalira Telstar.
Ma nema veze, ionako mi to nece popraviti los domet.

E to sam tražio u onom postu. Samo što sam ranije video verziju na španskom, ali tada mi nije trebalo za ZTE, pa nisam ni skinuo. Onu verziju je bilo moguće instalirati pored ove postojeće, pa je pokreneš samo za proveru kredita, a za povezivanje koristiš onu koja je stigla sa modemom.

... Onu verziju je bilo moguće instalirati pored ove postojeće, pa je pokreneš samo za proveru kredita, a za povezivanje koristiš onu koja je stigla sa modemom.

Ok, probacu tako.
Hvala na infou.

Pa cek sad, prethodno si rekao da se prvo obrise mts-ov softver, pa se onda instalira Telstar.
Ma nema veze, ionako mi to nece popraviti los domet.

Tako pise u uputstvu. Posle sam utvrdio da treba pregaziti, ali nisam napisao, izvinjavam se.

Vrh Dno