Šta je novo?

MTS 3G (Mobilni net) internet i IP adresa?

nexilion

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2007
Poena
319
Dakle uzeo sam ovaj MTS 3G Mobilni Net, dobio Alcatel Modem i to sve radi. Ne pitajte zasto sam uzeo 3G net, nije to tema razgovora :).
Ali kad sam probao da skinem nesto sa Rapidshare ili Megaupload ili bilo koji drugi hosting sajt (preko Free opcije) javlja da ne mogu da skidam fajl jer sam nedavno skidao i treba da cekam pola sata ili vise...
Znaci ispada da imam zajednicku IP adresu sa jos nekim korisnicima:wall:. Slicna stvar mi je bila kod Beotela na ADSL (jer su koristili NAT) i onda je imala fora da se pored korisnickog imena doda /ip i onda je svako imao svoju IP adresu.
Da li ovde postoji neki trik ili sta vec sto bi mi omogucilo da imam svoju IP adresu i da mogu da skidam sa ovih sajtova kao Free korisnik?

Zvao sam tehnicku podrsku i odgovor je bio: "Nazalost nemamo tu informaciju ,) "... Stvarno divno, tolika firma, toliko para uzimaju a operateri nemaju informaciju i nece da vam kazu kome da se obratite, jer valjda neko ima informaciju :trust: ?

Ceo MTS je pod NAT, tako da tu nema pomoći, ništa od tvoje IP

Dal je moguce da nema druge opcije? Pa oni nisu normalni bre:mad:

Kupiš premium accounte za te servise (rapidshare, Megaupload i sl) i onda radi OK.
:(

Ma sigurno cu kupiti premium da bih skidao 5GB mesecno :D. Nisam kupio premium ni kad sam koristio ADSL (jer nije imalo potrebe, ne skidam bas toliko) a sad sa ovim ogranicenim protokom tek nista ne bih radio. Ovo mi je trebalo da skinem fajl od 16MB i nisam mogao...

Nazad
Vrh Dno