Šta je novo?

MTS(064) poskupeo!!!

Artz

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
619
Telekom najavio od ponedeljka 17.12. poskupljenje usluga i ukidanje zelene tarife. Sms 2 din, ali je besplatan od 17-27 12. 2001. godine. Pogledajte www.064.co.yu . Inace sajt nema veze sa MTS -om. Tj. nije oficijalni.
Pozdrav!!!

I ja sam istu inforamciju cuo danas na TV-u
a i 063 je poskupeo od pre neki dan i smanjio periode za iskoriscenje dopunskih kartica
I 064 je smanji period za iskoriscnjenje dopunskih kartica sa 12 na 9 meseci ...

A i cenu su povecane u odnosu na pre nije samo doslo do promene tarifiranja na 064

A jel zna neko ciji je to sajt?
Plavoj tarifi su poruke besplatne do 27 decembra a ne za stalno kako tamo pise.

Fino, fino, znaci sa porezom ce minut u plavoj tarifi biti oko 50 feninga. Pa ovakvog dranja nema nigde na svetu. Ziveo Telekom. :mad:

Fino, fino, znaci sa porezom ce minut u plavoj tarifi biti oko 50 feninga. Pa ovakvog dranja nema nigde na svetu. Ziveo Telekom.
Pa ima jos negde ali na istom mestu kod nas.
Koje je dranje tek na 063

063, 064 FX
Ehhhhhhhhhhh kada bi dosao neki strani operater da im udari konkurenciju pa da bude minut i za 10 feninga zavisi od tarife ...

Bre, skupo vam 12 din, a na 063 je 16 vec godinu i vishe i svi josh prichaju kako je najbolji :))))

driver je napisao(la):
Bre, skupo vam 12 din, a na 063 je 16 vec godinu i vishe i svi josh prichaju kako je najbolji :))))

Jao, bre, neki ljudi nikada ne menjaju misljenje...karakter:)

Da li je 063 11.34 sa ili bez poreza? Ako je sa onda je jeftinije po danu nego plava na 064.....

Ma boli me sta je ejftinije samo da radi.....a nijedna ne radi kako bi trebalo....
Treci operater bi ovde dosao samo pod uslovom da nabrzinu moze da olesi lovu sto znaci da cene ne idu dole:(

PJ je napisao(la):
Da li je 063 11.34 sa ili bez poreza? Ako je sa onda je jeftinije po danu nego plava na 064.....

Bez poreza.
Znaci, 063 razgovor kosta 1.56 dinara za uspostavljanje veze i 13.6 dinara/minut.

smiley je napisao(la):
Bez poreza.
Znaci, 063 razgovor kosta 1.56 dinara za uspostavljanje veze i 13.6 dinara/minut.

Za 1.31 razlike po minutu mislim da nema puno price sta se koristi. Mada i 064 radi totalno OK u poslednje vreme...

Vrh Dno