Šta je novo?

mt882 + TP-link 340G kako?

qaz

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2007
Poena
320
Pokusavam vec satima da ih uparim, ali ne ide? Pokusavao sam preko one automatske instalacije, pratio uputstva iz knjizice koju sam dobio uz ruter, sledio raznorazna uputstva sa foruma ali bezuspesno.

Sva podesavanja na Telekomovom mt882 su mi default.

Sta sve treba da promenim da proradi?

Uzmi i promeni ip adresu routera i njegove dhcp domene na recimo 192.168.254.1 za router a opseg za dhcp recimo 192.168.254.2 pa do 192.168.254.254, posto ti se najverovatnije preklapaju ip adresa routera i modema pa zbog toga ne radi kako treba.

To je to. Hvala care :)

novi problem

Ne mogu da se zakačim sa dva ili više bežičnih uređaja istovremeno na tplink. Rade svi ponaosob, ali istovremeno neće. U čemu može da bude problem?

(strah me da čačkam sam, da ne razdesim i ovo što sam mukom napravo:))

C'mon ljudi, neki mali nagoveštaj mi dajte bar, gde da gledam, šta nikako da ne diram...?

Hvala na svesrdnoj pomoći:p

ako znas podatke o konekciji (username i pass) za telekom, onda ga prebaci u bridge i napravai pppoe konekciju iz TP-Linka...tako ces izbeci sve komplikacije..

ako znas podatke o konekciji (username i pass) za telekom, onda ga prebaci u bridge i napravai pppoe konekciju iz TP-Linka...tako ces izbeci sve komplikacije..

Pretpostavljam da su to oni user i pw što ja nemam, a trebao sam da dobijem, tj. bar su neki ljudi koji su uzeli adsl kod Lelekoma pre mene dobili?

Ja koristim
user: admin
pass: ztonpk
kao i admin/admin.

Nazad
Vrh Dno