Šta je novo?

mt:s klub narucivanje poklona...

SPAVAC

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
630
Da li je neko narucivao neshto od onih stvari za poene iz mts kluba i da li je ishta od toga kvalitetno?

Nije pitanje ni da li je prevara, ni da li je kvalitetno. Pitanje je koliko treba razgovarati (van besplatnih minuta) da bi se moglo naruciti nesto.

Do sada je stigla kamera, a sledeci mesec narucujem pentax-ov aparat ... sve u svemu nije losa stvar, jedino se mora malo duze cekati na "poklon" ... nekih mesec dana

Kako da proverim koliko imam poena dosad,post-paid korisnik sam oko 3 i po godine i racun mi je u proseku oko 2000 dinara na Bel 100 i hteo bih da vidim koliko poena imam i sta se sve nudi na"poklon"!?
Jel pise to mozda na racunu ili moze i negde online da se proveri i da se vidi katalog poklona?
Pozdrav ,)

A meni cera iz korisnickog servisa kaze da NEMA online kataloga,samo ono sto dolazi uz racun!?Za nesto preko 3 godine sam skupio koji poen ispod 3000,bas se isplati! :d Znaxi jos samo oko 550 GODINA druzenja sa MTS 064 i mogu da uzivam u carima Samsung plazma TV-a!! :D :p
Pozdrav ,)

Ne,nego potrosim dosta VAN mreze,a obicno imam i 2 do 3 puta vise poruka nego sto pretplata pokriva,mada je to svega 200-300 dinara,ali eto... MTS nema dobar paket sa boljim odnosom poziva van mreze u odnosu na one ka mrezi,a nemaju svi ljudi mobilni i to na 064 mrezi (pogotovo institucije,prodavnice... koje zovem) i zato napravim dosta i vec prvih nekoliko dana ispucam onih pisljivih 20 minuta van mreze!!
Pozdrav ,)

Ne,nego potrosim dosta VAN mreze,a obicno imam i 2 do 3 puta vise poruka nego sto pretplata pokriva,mada je to svega 200-300 dinara,ali eto... MTS nema dobar paket sa boljim odnosom poziva van mreze u odnosu na one ka mrezi,a nemaju svi ljudi mobilni i to na 064 mrezi (pogotovo institucije,prodavnice... koje zovem) i zato napravim dosta i vec prvih nekoliko dana ispucam onih pisljivih 20 minuta van mreze!!
Pozdrav ,)

Pogledaj koliko zoveš van mreže ali na npr. belu 400 koji je 1770 din imaš 80 minuta van mreže i 400 poruka plus 320 minuta unutar mreže pa je moguće da će to da ti pokrije pozive van mreže i poruke ali ćeš zato da budeš u plusu 240 minuta unutar mreže:)

Neka,bolje cu da platim ono sto potrosim nego da im poklanjam 240 minuta u mrezi (3 sata je...) i nek ostane ovako i nadalje!!Stvarno su cicije sto se tice ovih poena,bas su se obezbedili da ni posle 3 godine njihov korisnik nema ni pola poena potrebnih za pisljivu web kamericu,a kamoli nesto bolje tipa BT slusalica,digitalac,laptop... cicije!!!!!
Pozdrav ,)

E to je ono sto sam na pocetku spomenuo. Treba da nazoves 95 i ostavis tel ceo mesec na vezi i ukljucen na punjac, pa mozda zaradis dovoljno za kabel od kamerice. Katastrofa.

Vazi,dobra ideja,idem odmah sutra da se prebacim na 035 mrezu!! :D :p
Pozdrav ,)

Ne razumem što tim sa 035 ne kupiš jedan jeftin mob od 10€ i najjeftiniji prepaid na 064, i lepo skreši mesečni račun za tih 1300 dinara. Već posle prvog meseca će da ti se isplati.

Ma fora je sto je to area code za Pomoravski okrug,za sve fiksne telefone,pa ne mogu da predjem na tu mrezu ka kojoj imam najvise poziva jer bih onda morao da vucem onaj bezicni telefon sa sobom!! :D
Necu da prelazim na pri-paid ljudi,imao sam pripeid od 1998-me do 2003-ce i necu da se vracam nazad jer je sve skuplje,kad si kratak sa kreditom zaj... je da juris dopune (jer zivim u selu) i nikad ne znas kad ce ti zatrebati kreda,a ovako mi je dobro!!
Pozdrav ,)

napadoste choveka :)
ja sam na bel50, a rachuni su mi oko 3500 zbog poziva i poruka za inostranstvo i nema tarife koja bi meni pomogla :)

Na @NETI tarifi mozes da definises pozivni broj iz fiksne mreze i on se racuna kao da je u mrezi 064/065 , 8.26din prva dva minuta, a posle 4.96din/min. To je jeftinije od BEL kad se potrose besplatni minuti, jer nacinalni saobracaj ispada 10.62din/min. Pa sad dal se isplati ili ne, zakljuci sam. Jedino sto je bezveze nositi dodatni telefon.

Lomnica bre, nisam rekao da sebi uzmeš prepaid, nego kupiš broju koji najviše zoveš prepaid i jeftin mob, pa ga zoveš sa svog BEL do mile volje. ;)

Mah nemoj uopshte da gledash te "poklone"
ako treba da potroshim 100000 dinara da bi dobio ne znam shta "kantu od plastike" ...
Za sve je kriva drzava i monopolistichki sistem. Evo onaj smrdljivi telenor je poceo da radi pa opet mi "socijalna" zemlja imamo extra skup (za nase uslove) mobolni saobracaj i ***** od mobilnih telefona u paketima.

Mah nemoj uopshte da gledash te "poklone"
ako treba da potroshim 100000 dinara da bi dobio ne znam shta "kantu od plastike" ...
Za sve je kriva drzava i monopolistichki sistem. Evo onaj smrdljivi telenor je poceo da radi pa opet mi "socijalna" zemlja imamo extra skup (za nase uslove) mobolni saobracaj i ***** od mobilnih telefona u paketima.

Teške reči, to3o ...

A šta bi tebi bilo potaman?

Bilo bi mi potaman da paritet cena/plata/usluga procentualno bude isti kao kod npr nemaca.
Sad nemoj da mi prichash o ekonomskoj ceni. Ako u egiptu litar goriva koshta nashih 70 para i drzava zaradi na tome to znachi da je to ekonomska cena. Tj svaka cena kojom se ostvaruje odredjeni profit jeste ekonomska.
Cene kod nas kazu da su realne jer ne moze da se proizvede jeftinije. Kako onda onaj lik dobi nobelovu nagradu jer je davao kredite od 5o $ u bangladeshu? KAko tamo moze da se zivi za te pare i da imaju "ekonomske" cene. Ko tu koga ...
to bi mi bilo potaman

Ja sam jednom prilikom narucio neke zvucnike i dosli su u kutiji kao da je stojala ko zna gde s obzirom na stanje inace su ok (malo preslabi) ali mi trebali da zamenim kod caleta u kolima stare drugo mi nije trebalo, ali tad su mi racuni bili uvek oko 7-8 000 sad su na nivou Lomnice i sad jedva skupljam poene, mislim da ne vredi budziti racun extra zbog nekih poklona. Uglavnom cene bi bile ovakve i da nema poklona, pa je poklon kao plus barem tako ja gledam na to. A mi mozemo samo da se nadamo da ce treci operater koji bude dosao nastupiti agresivno sa ponudom telefona, paketa i sl. zato sto nema bazu korisnika da nasledi vec sve mora da stekne i onda ce morati da ponudi zaista dobre uslove da bi neko presao kod njih. Tako da ostaje da se vidi sta ce biti

ma naravno, pa nije verovatno niko pametan ni pomislio da budzi rachun zbog tih poklona, al sad sam video da mi se skupilo par hiljada pa chisto da naruchim neku glupost...

Bilo bi mi potaman da paritet cena/plata/usluga procentualno bude isti kao kod npr nemaca.

Kucaš na pogrešna vrata, bratac ...
Probaj sa http://www.serbia.sr.gov.yu/
Vol'o bi i ja, veruj mi ... na istoj smo strani ...

Inače, raspitajte se malo ... imam info da te plazme (koje su naručene od strane Telekoma za MT:S klub) uveliko arče poslovni partneri, veliki korisnici i oni koji "imaju prijatelje".

Deluje mi kao jedna velika šarena laža ... hm?

Poslednja izmena:
Necu da prelazim na pri-paid ljudi,imao sam pripeid od 1998-me do 2003-ce i necu da se vracam nazad jer je sve skuplje,kad si kratak sa kreditom zaj... je da juris dopune (jer zivim u selu) i nikad ne znas kad ce ti zatrebati kreda,a ovako mi je dobro!!
Izvin'te ,ali moram da se vratim na ovo>@Lomnica:Nikako se ne vracaj na pripaid,to je cist lopovluk!Ne znam kad ce otprilike jos nekih 2 000 000(lupam,ali ima ih mnogo mnogo vise nego postpaid) korisnika to da shvate?
Nemam nista protiv sto placas BEL 100 2000din,ali ti iz najbitnijeg razloga dajem predlog da predjes na Bel400(kad vec placas toliko) i svima koji placaju osetno vise od standardne pretplate, a to je PDV!Zasto placati harach bez potrebe?Na sve sto potrosis preko pretplate ti tovare 18% PDV:zgran: Mislim cista logika.Primer:Bio sam prvo na Bel 200(mesecna pretplata 900din+PDV+1060din) i dva meseca platio oko 1700din,video da mi bel200 ne zavrsava pos'o i odmah presao na bel 400 jer za te pare mnogo vise i mnoooogo opustenije razgovaram i uspem da potrosim skoro svih najbitnijih 320min u okviru mreze(doduse moram da se potrudim,) ),ali bolje tako nego da se nerviram sto sam ispao iz pretplate pitam se kolika ce cestitka da mi stigne posle prvog...Em sam manje razgovarao-em mi na to nakalemili PDV.Prosto. a vi preracunajte.Necu da im dajem pare za taj PDV i tacka.To je poenta. Nije nikakva reklama,samo pisem licno iskustvo po tom pitanju.U principu to vazi i za bilo koju mrezu sa tom filozofijom.Rodio sam se od kad sam na postpaid-u,samo to mogu da kazem.Zakon.
Pozdrav.

Razumem ja tebe,ali ne razumes ti mene!!Ja necu da predjem na Bel200 a pogotovo ne na Bel400 jer ni u prvom a pogooootovo u drugom slucaju ne bih ni izbliza potrosio ono sto mi nude besplatno (pozive u mrezi,jer mi je samo brat i par drugova i rodjaka na 064,ostali su drugovi,a i devojka,na 063) i necu onda da im placam pozive koje potrosim van mreze a da im poklanjam besplatne minute u mrezi,razumete!?
Jer ako ja mesecno potrosim sat i po vremena na zivkanje na mojoj mrezi,i recimo 2 sata van mreze,onda bi im na Bel 200 poklanjao sat i kusur (sto po 6 din/minut dodje lepih 15-ak eura) a naplacivali bi mi oko sat i po razgovora van mreze,znaci bio bi na dobitku samo 20 minuta koje bih imao vise van mreze,za duplo vecu pretplatu,a poklanjao bih im sat i kusur vremena na mrezi!!
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno