Evo "kataloga":
http://www.mtsclub.telekom.yu/images/pokloni/
Ima nekih crappy stvarcica, ali mi zapadose oni monitori za oko.
ost-paid korisnik sam oko 3 i po godine i racun mi je u proseku oko 2000 dinara na Bel 100
Ne,nego potrosim dosta VAN mreze,a obicno imam i 2 do 3 puta vise poruka nego sto pretplata pokriva,mada je to svega 200-300 dinara,ali eto... MTS nema dobar paket sa boljim odnosom poziva van mreze u odnosu na one ka mrezi,a nemaju svi ljudi mobilni i to na 064 mrezi (pogotovo institucije,prodavnice... koje zovem) i zato napravim dosta i vec prvih nekoliko dana ispucam onih pisljivih 20 minuta van mreze!!
Pozdrav ,)
Ne,nego potrosim dosta VAN mreze
Mah nemoj uopshte da gledash te "poklone"
ako treba da potroshim 100000 dinara da bi dobio ne znam shta "kantu od plastike" ...
Za sve je kriva drzava i monopolistichki sistem. Evo onaj smrdljivi telenor je poceo da radi pa opet mi "socijalna" zemlja imamo extra skup (za nase uslove) mobolni saobracaj i ***** od mobilnih telefona u paketima.
Bilo bi mi potaman da paritet cena/plata/usluga procentualno bude isti kao kod npr nemaca.
Izvin'te ,ali moram da se vratim na ovo>@Lomnica:Nikako se ne vracaj na pripaid,to je cist lopovluk!Ne znam kad ce otprilike jos nekih 2 000 000(lupam,ali ima ih mnogo mnogo vise nego postpaid) korisnika to da shvate?Necu da prelazim na pri-paid ljudi,imao sam pripeid od 1998-me do 2003-ce i necu da se vracam nazad jer je sve skuplje,kad si kratak sa kreditom zaj... je da juris dopune (jer zivim u selu) i nikad ne znas kad ce ti zatrebati kreda,a ovako mi je dobro!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari