Šta je novo?

msn messenger

djumex

Slavan
Učlanjen(a)
15.01.2007
Poena
309
imao sam samo probleme sa ovim everyday programom.....prvo sam skinuo msn live messenger.....i bilo je to bag za bagom....te se zaglavi te nece da se konektuje........ne znam koliko sam samo error reporta poslao?!?!!?......skinem to i instaliram v7.5......i opet slicni problemi.....konektuje se ali se isto tako ne retko izbaguje pa pukne veza i pritom mi sjebe celu konekciju pa moram modem da restartujem?!?!!!! malo je reci da mi ide na zivce cela ova ujturma sa msn :) zaista mi nije jasno u cemu se to ne slazu msn i moj komp......e da jos nesto,zvuk! iako je namesteno da ispusta kojekakve zvukove kad me neko cimne ili se uloguje on to ignorise....neko mi posalje nudge a on nem kao cigla......doduse ponekad se i oglasi 2 puta od 20 slucajeva!!!??? da li je neko imao slicne probleme.....kazu mi ljudi da hoce msn messenger da baguje ?
postoji kao nega dijagnostika njegova kad nece da se uloguje......ponekad mi prijavi default gateway error...sto ce reci da mi je internet isecen....a ponekad key ports.....sta ovo znaci?

Poslednja izmena:
Imam instaliran MSN 7.5 i do sada nisam imao s njime baš ni jedan problem. Sa live-om jesam, kad sam ga isprobavao u domu, trebao mi je nabrzaka, nikako nije hteo da proradi...
Imaš li još nekih drugih soft-hard.verskih problema, baguje li ti zvuk još negde i slično?

Poslednja izmena:
ne....sve ostalo radi odlicno....ustvari prezadovoljan sam racunarom:D ....ali messenger mi kvari prosek samo tako .....pogotovo ovo sa zvukom......nasao sam na forumu temu gde covek opisuje neke svoje probleme sa zvukom vezano za asus p5pl2 plocu.....mozda i kod mene mobo pravi probleme....ali opet kako samo sa messengerom a sve ostalo radi ok???!!!

pomagajte ljudi....delimir samo sto nije zakljucao temu :D

probaj stariju verziju dok ne izadje neka sledeća

Nazad
Vrh Dno