Šta je novo?

MSN Messenger za NOKIA E71

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Odakle da ga skinem. Postoji varijanta sa Nokia sajta ali mi ne dozvoljava, verovatno zato što prepoznaje Srbiju koja nije u listi podržanih zemalja. Jeli ima negde da se skine na komp pa da se prebaci na telefon (ta Symbian verzija)

Ja u tu svrhu koristim Fring i Nimbuzz. POdrzavaju sve zive Messengere.

Imam Widows Live Messenger na E71 i radi normalno, e sad nemam pojma odakle sam ga skinuo(free verzija je), ako hoces postavicu ga na rapid pa ti saljem link.

Imam Widows Live Messenger na E71 i radi normalno, e sad nemam pojma odakle sam ga skinuo(free verzija je), ako hoces postavicu ga na rapid pa ti saljem link.

Ajde ako ti nije frka. Obaj nimbuzz je bezveze

Poslao sam ti linkove na PM.

Poslednja izmena:
Nimbuzz je dosta bolji od fringa, nema problema sa kontektovanjem, podrzava veliki broj servisa.

Zašto ići preko "posrednika" kad možež koristiti original aplikaciju. Koristio sam Fring ranije i uvek je bilo problema sa konekcijom. Takođe koristim i Skype koji takođe radi odlično. Nimbuzz nisam koristio tako da njega ne mogu da komentarišem.

jel mozes i meni da posaljes link za MSN???

porfavor

Ja na telefonu imam i windows live i fring. Fring je makar duplo bolji od windows live -a, makar što se tiče brzine i upotrebljivosti. Inače od mene je 6.5 verzija.

Ja koristim slick, jako je dobar, podrzava yahoo, icq, msn, jabber i gmail. Ima i history, jako malo zauzima radne memorije.

Nazad
Vrh Dno