Šta je novo?

Msn Messenger + Skype all in one, ima li takav program ?

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Mislim da sam u naslovu pitao sve, znaci najbitnije je da moze bar MSN i Skype da budu prijavljeni.

Koliko ja znam takvog programa nema.

Mislim da ces teze naci programe koje mogu da se prijave na Skype, jer Skype je malo "zatvoren" sistem...

Mozesh Miranda + Skype plugin (sve radish preko mirande, ali treba da ti je skype otvoren).

Trillian i pugin ali skype mora da bude ukljuchin s tim da mozesh skype da podesish da samo chuchi ukljuchen pa faktichki i ne primetish da shljaka. U svakom sluchaju to su jedina reshenja.

znaci mrka kapa, skype zilav
dosta sam guglao ali nista pozitivno nisam nasao. Ima varijanti ali bez Skype.

Ma stoka odvratna, Skype u trayu zauzima 60+20= 80 MB RAMa. Pa da nije malo mnogo? Jbni bloatware! Preci cu makar na omrazeni MSN...

Sorry za OT, samo mislim da treba poceti da se ignorise Skype.

Mislim da je upravo taj MSN veci bloatware od Skype-a. Da su mogli, zalepili bi reklame developerima na d***. Toga bar u Skype-u nema.

Rekoh makar MSN... Ali posto poslovno korisnim MSN onda moram. Tu bar firma placa RAM, kod kuce ne moram :)

Meni opet vise smeta 80 MB od glupavih reklama...

Sorry za OT

Meni Skype uzme samo oko 20Mb RAM-a...

Da ti lepo malo prekontrolises svoj sistem....ne bi bas trebao da ti guta toliko....

Meni je za korishcenje MSN-a obavezan MessPatch! sa mess.be . Uklonim reklame, logo-e i sve ostale gluposti koje me nerviraju. Onda to lichi na normalan IM program.

Nazad
Vrh Dno