da ih obrises, dok si ulogovan, desni klik, delete contact
a da obrises podatke moras na omom pocetnom prozorcicu da izaberes forget me.
a sve to nije ni potrebno, samo treba da u tools, options, file transfer iskljucis sve tri kucice. ili ti ljudi kojima saljes treba to da urade.
a to sto te vidi offline je zato sto si izabrao appear offline u status, a treba on line.