Šta je novo?

MSN Messenger pitanje

zokii

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2006
Poena
319
e, znate one fore, valjda se zovu emotikoni ili tako nekako.....kao npr. namestim da umesto znaka pitanja (?) izađem neki da mi đuska, ili kad ukucam ''haha'' izađe neki smajli koji se valja od smeha umesto tih slova....

e, gde se to nalazi na hard disku?? pošto treba da formatiram a neću da ih pogubim jer ih ima gomila.....

C:\Documents and Settings\User\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\jedan od brojkama označenih foldera, npr(195512063)\CustomEmoticons

ja sam probao taj program i nisam uspeo da povratim smilese

Meni sve super radi sa MSN Backup programom.

Ljudi, imam veliki problem sa MSN-om. Koristio sam do skoro novi Windows Messenger 8.0 (zamena za MSN) i radilo je sve ok par nedelja a onda primetih da ljudi ne dobijaju neke poruke koje im poshaljem, dok smo recimo u sred konverzacije. Hm, onda ponovo vratih na MSN 7.5 i opet me mnogo zeza, chas nece da se konektuje, pa opet ne shalje sve poruke koje poshaljem. Izgubio sam i smajlije iako sam sachuvao CustomEmoticons folder, i vratio ga na mesto posle reinstalacije. Medjutim, MSN 7.5 ih ne prepoznaje?? Zna li neko u chemu je problem, najbitnije mi je shto ljudima ne stizu moje poruke. Hvala unapred.

Problem sa vraćanjem poruka je najčešći usled slabog protoka net-a, tako da se izrazim.
Kako se kačiš na net?

Da ali on meni ne vraca poruke, vec sve normalno bude, ali ljudi kojima poshaljem uopshte ne prime tu poruku. Evo upravo sam poslao jednoj drugarici poruku i ona mi ne odgovara 10 minuta shto znachi da nije ni dobila tu poruku od mene. Na ADSL-u sam, kod Neobee-ja. Neshto sumnjam da provajder moze sa time da ima veze, sve ostalo funkcionishe dobro.

Da li iko ima reshenje za ovaj problem shto sam naveo gore? Postaje zamarajuce...

Vrh Dno