Šta je novo?

msn i offline status

dejan2006

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
319
Zanima me da li postoji neko podesavanje u msn kojim bih svoje prisustvo , kada sam online , za neke sa liste prikazao kao da me nema a opet da sam za druge sasvim normalno dostupan
Dakle za nekoga bih voleo da sam prakticno mnogo duze offline 🙂
Naravno jako mi je vazno da ovo podesavanje moze da bude selektivno a ne da za sve moram da budem ili off ili online , jer to i sam znam kako se podesava

hvala :type:

Možeš da ih staviš u block listu, tada si za njih offline. Probaj to sa nekim sa liste, nazovi ga telefonom, blokiraj ga i pitaj šta piše u njegovom MSNu (ne bi trebalo da njemu piše da si ga blokirao, ali možeš tako da proveriš 🙂).

Desni klik pa block contact. Kada hoces da te opet vidi unblock contact - opcija idealna ako imas dokonih dosadnjakovica na netu. Ne brini - za njih si offline jer oni ne vide da su blokirani - postoje navodno programi koji to izgrabuljaju ali prosecna ribica koja koristi msn to ne zna 😉. Ako hoces da budu mnogo duze blokirani i da ih uopste ne visdis obrisi kontakt i blokiraj ga da te ne bi prepadao kada je obrisan videce te ako nije blokiran 🙂. Pobrisani se takodje mogu ponovo vratiti.

pozdrav,

M.

Poslednja izmena:
hvala :type: @ Minja @ DuleC

to je to

Poslednja izmena:
Desni klik pa block contact. Kada hoces da te opet vidi unblock contact - opcija idealna ako imas dokonih dosadnjakovica na netu. Ne brini - za njih si offline jer oni ne vide da su blokirani - postoje navodno programi koji to izgrabuljaju ali prosecna ribica koja koristi msn to ne zna 😉. Ako hoces da budu mnogo duze blokirani i da ih uopste ne visdis obrisi kontakt i blokiraj ga da te ne bi prepadao kada je obrisan videce te ako nije blokiran 🙂. Pobrisani se takodje mogu ponovo vratiti.

pozdrav,

M.

Na ubuntu 8.10 (onaj default msn) prikazuje da li te osoba sa kojom razgovaras ima u friend listi.
A da. Block je najbolji nacin da nekom kazes da si Offline 🙂
Mada ima nekoliko programa koji cak i to rade. Imao sam pre ali sam obrisao kad sam formatirao hard. Ako nadjem kopiracu ovde link.

Nazad
Vrh Dno