Ilustruju CPU rendering u Cinebench-u ili CPU skor u 3DBranku, isto tako i skorovi u Nuclearusu (ne mislim samo na konačni koji jedini dajemo, već onih 75 ocena pojedinačnih parametara). Konačno, ilustruje seckanje 720p videa, u šta sam se itekako uverio. Bio sam frapiran potpuno performansama procesora, da li je možda bilo do nekog problema sa uzorkom ili nečim već, ali skor u Cinebenchu je otprilike 3 puta manji u odnosu na Atom!?! E sad, da li sam to trebao da ignorišem jer "smatram da to tako ne treba" i kažem da je sve OK?

***. A nemam nekoliko primeraka da isprobam da li je to neka falinka na konkretnom modelu ili je jednostavno tako.
(naravno, nisam se zeznuo pa testirao notebook dok je radio na bateriju :d )
Što se tiče cene, ispravićemo to kada budemo kontaktirali omnika, ali imaj u vidu da Maxa i ja možemo da priznajemo samo cenu koja nam je dostavljena u inboxu ili na MSN

, da je forum veliko mesto pa da može da nam promakne kada neko u komunikaciji sa ostalim članovima ostavi neku preporučenu cenu, a i da je potpuno bezveze navoditi cenu na drugim tržištima.
Konačno, zaključak - pa, ne vidim da sam tu nešto posebno ocrnio Wind kao računar. Sve kritike se odnose isključivo na Intelov procesor i ono što je pokazao na testu, dok je ono što je do inženjera MSIja baš upravo ispalo dobro, i to je naglašeno u testu i zaključku. Računar je u principu dojajčan™ samo da nema tog CPU-a, ali se - po mom mišljenju - jasno mora reći da je CPU koji u današnje vreme ne može da pusti 720p film bilo koji jednostavno ultraspor. To sam puštao na ultrastarom Thoroughbred-u B i Sempronu bez problema, a od tada je prošlo 6-7 godina.