Šta je novo?

MSI Wind u100

ciki022

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2006
Poena
379
Do pre nedelju dana radio dobro, njegov wireless deo je interesantan, posle napada izvesnih virusa, vidi wireless mreže i konektuje se, međutim ubrzo izbaci Limited or no conectivity i interneta nema.
Reinstalacija drajvera za wireless nije pomogla, kao ni vraćanje imagea sistema sa njegove fabričke particije
Ustvari, sad sam malo slagao, vraćanje sistema iz imagea je pomoglo, komp radi mnogo brže, sve ostalo radi, ali ponašanje wireless kartice je i dalje identično, konektuje se sa navedenom porukom
Sve ovo navodi da je iz nekog razloga wireless kartica crkla ( polovično )

Molim za neku ideju ili savet

Do pre nedelju dana radio dobro, njegov wireless deo je interesantan, posle napada izvesnih virusa, vidi wireless mreže i konektuje se, međutim ubrzo izbaci Limited or no conectivity i interneta nema.
Reinstalacija drajvera za wireless nije pomogla, kao ni vraćanje imagea sistema sa njegove fabričke particije
Ustvari, sad sam malo slagao, vraćanje sistema iz imagea je pomoglo, komp radi mnogo brže, sve ostalo radi, ali ponašanje wireless kartice je i dalje identično, konektuje se sa navedenom porukom
Sve ovo navodi da je iz nekog razloga wireless kartica crkla ( polovično )

Molim za neku ideju ili savet
pa jel se kacis uvek na iste mreze ???

Proveri iz Device managera (u properties-u od wlan-a) koji region. Treba da bude UK ako ti stoji Serbian. Ili da Uninstaliras wlan utilities.

damjann
Probane različite mreže, isto ponašanje dok se laptop pored njega kači na te iste mreže

nebojsa_novic
Nije mi sad tu da proverim

Izgleda da niste pročitali sve delove posta, da je sistem vraćen sa skrivene particije, i dalje se isto ponaša, a do sada je dobro radio

a koji je sistem instaliran,samo ne reci da je vista...

Vrh Dno