Šta je novo?

MSI VR610X posle ciscenja spor

Snake1989

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poena
270
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi9
Pametni uređaji
Huawei Watch GT2 Pro
Steam
SnakeT1989
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Juce sam ocistio kuler jer je bas ispustao cudan zvuk, i nije bas bilo nesto puno prasine ali ajde... Vratim ja lepo to i ajde da testriram malo u 3d radu da ga opteretim i vidim CM2 pocne da sece ko blesav, sad pustim muziku u winampu ona pocne da zapinje... Pre ovog ciscenja je radio jako dobro na Win7 s obzirom da je laptop socijala klasa:D. Jel ima neko predstavu sta bi moglo da bude? Mozda da mi preporucite neki program da izmerim temp.

everest,speed fun

Poslednja izmena:
Nisam stigao da javim, skinuo sam speedfan i u redu su temp.
Nego da ne otvaram novu temu a imam jedno pitanje vezano za ovaj laptop. On u sebi ima 1GB Transcend 667mhz i ima jos jedan prazan slot, pa sam planirao da dokupim jos 1GB ali nisam nasao Transcend vec Kingston 800mhz , pa me zanima jel ima neko iskustva sa MSI laptopovima i memarama razlicitih proizvodjaca, kontam kad bi stavio tu na 800mhz onda automatski obara na 667mhz. Memoriju nisam u mogucnosti da isprobam jedino bi neko slanje kurirom islo ali bojim se da se ne ispalim pa da ne radi>

Pazi ako je laptopo stariji stvar je diskutabilna. Nedavno sam uzeo memoriju za neki DELL malo stariji ubacio i ne radi sto je praksa a ne i teorija. Najsigurnije laptop pod misku i u servis i lepo kazes "Molim 1GB rama da mi ugradite" i nerazmisljas.

Vrh Dno