nnnikola
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2009
- Poena
- 310
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 7800X3D, Noctua NH-D15
- Matična ploča
- MSI B650 Tomahawk WiFi
- RAM
- G.Skill Trident Z5 Neo, 32GB, 6000MHz, CL30
- GPU
- MSI RTX 2080 Gaming X Trio
- Storage
- Samsung 990 Pro 1TB
- PSU
- Corsair RM1000x
- Kućište
- Cooler Master Cosmos C700P
- Monitor
- Acer XF270HUA
- Miš & tastatura
- Roccat Kone EMP & Logitech G910
- Laptop
- par dobrih Acer-a
Pre neki dan sam sa MSI sajta skinuo "najsveziji" 1.65 bios za ovaj laptop (pre toga sam imao 1.63). Flesovanje je proslo ok, evo i sada pisem sa njega, ali me ubija sledece:
1. Prilikom ukljucivanja racunara izbacuje mi uvek poruku kao na slici 1. Pritiskom na F2 prikazuje mi se ekran sa slike 2 i posle toga ulazi u windows i sve je ok.
2. Ukoliko pritisnem F1 ulazi u bios. Tu sam 100 puta uradio Load System Defaults, ali nista ne vredi. Druge opcije i nemam. Uglavnom sta god uradio, posle restarta sve ponovo pocinje od tacke 1.
Da li je jos neko imao slican problem ili zna sta mi je ciniti, a da ne vracam stari bios?
1. Prilikom ukljucivanja racunara izbacuje mi uvek poruku kao na slici 1. Pritiskom na F2 prikazuje mi se ekran sa slike 2 i posle toga ulazi u windows i sve je ok.
2. Ukoliko pritisnem F1 ulazi u bios. Tu sam 100 puta uradio Load System Defaults, ali nista ne vredi. Druge opcije i nemam. Uglavnom sta god uradio, posle restarta sve ponovo pocinje od tacke 1.
Da li je jos neko imao slican problem ili zna sta mi je ciniti, a da ne vracam stari bios?