Šta je novo?

MSI RX 9800 pro pitanje ?

• Začetnik teme Začetnik teme pnjaf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pnjaf

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5800X3D
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
2x16GB 3200MHz DDR4
GPU
MSI RTX 4070 Ventus 3X OC
Storage
Samsung 970 Evo Plus 500GB, Kingston A400 500GB, WD Black 1TB
Zvuk
Tišine
PSU
Fractal Design 750W
Kućište
Lian Li PC-P80N Full Tower
Monitor
Asus TUF 27" 2K 165Hz
Citao sam review X 800 pro na benchmarku, kao referenca je koristena RX 9800 pro , pise da ima RV 360 GPU, da li svaki model(9800 pro) ima RV 360 ili samo neki, trazio sam na net-u ali nisam iskopao nista.

vecina ima, ne mogu to da tvrdim, ali vidis da se klokuju kao ludi. Chip koji nije izradjen sa implementiranim Low-K ne moze na vazduh toliko da se nasvira...

Au! Ako tamo pise da ima RV360 (nisam toliko detaljno citao) GPU onda se pisac zzestoko zayebao!
Taj MSI-ov R9800 ima R360 jer ga Cat 4.6 prepoznaju kao 9800XT, ali maxo, maxo... ccc, pa RV360 ide u Radeon 9600XT!! I jos jednom Maxo, maxo! R360 je izradjen u 0.15 mikrona i ne koristi Low-K tehnologiju!!
Verujem da si ovaj post napisao nakon danasnje traume, pa ni sam neznas sta pises!?
Poz
Nedjo

Poslednja izmena:
Ma daj bre Nedjo. Reagovao bi neko ranije da sam napisao da je RV360 u tom testu. Pogresio je pnjaf ovde u tredu a ja sam to prevideo. Naravno da sam napisao da se radi o R360... Svasta. RV odavno znachi low end/mainstream. Nisam pobenavio. I nisam se danas slogirao - samo sam se posekao. A i znali smo odmah da pumpica ne valja - karta radi, to je bitno, pa makar i na vazuh... 😉

pardon !

mislio sam na r360 ?

@ max znaci trebalo bi da svai ima r360 ?

Poslednja izmena od urednika:
Svaka MSI 9800Pro ima r360 😉
Pozdrav...

to sam zeleo da cujem !

i da jel neko video neki review ove kartice (na engleskom), ja nisam mogao da nadjem ?

... i taman kad pomislim da bi CAR mogao nesto pametno da napise :d

pnjaf. Imas google pa udri.
Ja mogu iz licnog iskustva da ti kazem da sam veoma zadovoaljn kako karta radi, kakvu sliku ima, i kako se klokuje. Veoma se malo greje, i extra je tiha. Samo je ruzno zelena 😀 ... Jel te interesuje nesto specificno?

Interesuje me kako se klokuje, kakva je mem. koliko ns, recimo kako ti siba far cry(i sa kojim setovanjima),kakva je tvoja masina ( da bih mogao da poredim), kolika je dilerska u BG, ja u NS imam za 218 e dilerska (zadnji put sam proverio pre 2 nedelje), i 3d mark 03 score . pozdrav ! :cigar:

Nazad
Vrh Dno