Šta je novo?

MSI Radeon RX 5700 OC Edition (RX 5700 MECH OC 8G flash na 5700 xt

Dwyane Wade

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2007
Poruke
2,472
Poena
405
Moja oprema  
Laptop
Lifebook
Imam grafiku iz naslova i zeleo bih da je fleshujem na 5700xt verziju, citam negde da je bezbedno, negde da nije, u zavisnosti od modeola. Nisam ovo nikada radio pa bi mi rado pomoglo ako se neko bavio ovim da mi napise neki savet i sta i gde gledati, sta mi je potrebno itd. Grafika bi bila korsitena samo za gaming.
 
ukoliko ne znaš koju tačno grafiku imaš i koji tačno bios misliš da flešuješ,
i ukoliko ne znaš proceduru bek-fleša ukoliko uflešuješ pogrešan bios, ne bih ti savetovao da se igraš na taj način.
 
A i sta bi tacno dobio sa time? Ne kapiram. mozda 1.2 fps ili sta pa je kasnije prodas kao XT verziju, a ne OC. Ne vidim svrhu cackanja necega sto radi kako treba.
 
Mahom zbog power limita. Mada power limit se može podići i sa upisivanjem modifikovanog postojećeg biosa (redbioseditor/morepowertool alat). E sada, njemu hlađenje nije neko i dizanje power limita će samo da mu oteža to isto hlađenje... Pride pošto taj Mech nema dual bios, ako bude belaja, biće belaja.
 
U sustini da, zamisao je bila da podigne performanse da bude kao XT, pregrst tutorijala i saveta na YT kako se to isplati raditi, da bi grafika dobila jedno 10%-15% ubrzanja. Upravo sa morepowertool-om bez flasha biosa klasicnog
 
Nazad
Vrh Dno