Šta je novo?

MSI R6870 OC i Ploca Asus PN32-E SLI (chipset Nvidia Nforce 680i)

benson

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2007
Poena
319
procesor core2duo E6600
napajanje Antec 500W
windows 7 64 bit
2 harda
predhodna graficka 8800GTS

Kupio je drugar novu graficku da zameni staru 8800 i nakon instalacije graficke
windows je nasao sam genericke drajvere.Posto je skinuo najsvezije drajvere sa ATI jevog sajta i instalirao ih , kada upali komp windows dodje do log in skrina i kada se klikne na neki akaunt tu se zablokira .

Sta mislite u cemu je problem , da li je napajanje,ploca ili nije dobro uninstalirao predhodne drajvere od nvidie 8800gts ?

Sredili smo situaciju :)

Cisto ako neko bude imao slican problem , kartica je bila na pogresnom slotu od "8x" a treba na 16x , tako da to je to .

Uvek je bolje u brzem da bude ali je verovatno ostalo dosta nvidia djubreta koji prethodno niste unnistalirali i ubodom u isti slot se win verovatno zaglupio.

Zbog te ploče i dan danas imam noćne more. I za malo da odlučim da nikada više ne overklokujem procesor ili memoriju :)

Stvarno je bila umetnost naći odgovarajuću memoriju za nju. A i na razne grafike je bila gadljiva. Recimo, Sapphire HD5770 nisam mogao da instaliram na njoj. Ni da bekne. Radi na drugim pločama bez problema. Zadnji BIOS ali ništa ni sa MSI 5770. Na kraju sam čoveku (kolegi koji je radio upgrade sa HD 3850 256MB) zamenio karticu za MSI GTS450 DDR5 jer je jedino ona mogla da se dogovori sa pločom.

Drago mi je da ste relativno lako rešili problem ;)

Nazad
Vrh Dno