Šta je novo?

msi ploca

helen1

Slavan
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
304
Ima li neko iskustva sa msi 848p neo-v maticnom plocom?
Ako ima nek mi nesto napise.

Ako se zove iskustvo:
od 5kom. nabavljenih u firmi, jednoj je posle mesec dana izgoreo (bukvalno izgoreo) chipset...

Mikeli

To sto joj je izgoreo "chipset" ne govori nista o njenom kvalitetu (performanse, opcije za podesavanje etc).

imash kratak opis u nekom PC press-u, mislim da je ishla zajedno sa 256MB Geil RAM-a

nema dual chanel, ima AGP lock, pri oc povremeno blokira integrisani zvuk, po defaultu prikazuje visoke temp. cpu, a kad se fleshuje bios onda je prikaz realniji, liferuje malko nižu voltažu za CPU, mislim da na prescott jezgra ne dozovoljava podizanje napona (neka me neko ispravi ako grešim), ima dinamički overkloking opciju, čini mi se da ima PAT koji se zove M.A.T....

prema ceni i više nego povoljno (mislim da je oko 55EU)

Poslednja izmena:
kUdtiHaEX je napisao(la):
To sto joj je izgoreo "chipset" ne govori nista o njenom kvalitetu (performanse, opcije za podesavanje etc).

Da ali momci iz servisa su mi objasnili da se to desilo zbog nekog perifernog USB uredjaja, a provereno znam da na nju nikad nista nije prikaceno preko USB-a.

Mozda i ti momci iz servisa malo l....u...

Mikeli

Poslednja izmena:
aha

Ja sam kupio MSI 865PE neo2-v ali mi je program EVEREST prikazuje kao 848P neo-V. Mislim, ja sam se odsekao kad sam video sta pise, odmah sam hteo da vratim plocu i da se zalim,ali sam se kasnije raspitao i video da su te dve ploce skoro iste i da ih i MSI cak stavlja da idu zajedno.Jedina razlika je ta sto je u 848P seriji izostavljen DualRAM.Sva sreca pa moja ima Dual!!!
Znaci, ploca nije losa, ali moglo je i mnooogo bolje,u sustini imam sve sto mi je potrebno:serial ATA,intgr.Sound,8 USB,AGP 8x,intgr.LAN...
Tako da je sasvim OK. bar za sada :-devil-:
I tako.... Sta te jos interesuje...

Vrh Dno