Šta je novo?

MSI pljuje po ATI-ju (Zlatibor)

ilki

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
619
Cuo sam da je na Zlatiboru MSI pljuvao na ATI kao njihove kartice su lose. Reci te nesto malo opsirnije, posto su bili neki likovi sa Bench-a.

PS. Ako se secate :D :D :D

MSi pravi te iste Atije. I nije pljuvao MSi nego neki indijanac koji ima ime i prezime.

Niko nije pljuvao!
Ja sam bio tamo!

Pa znam da si bio tamo, tako sam cuo za MSI. Nego niko nista ne spominje u vezi toga sta su predstavljali...

Ha ha ha , prica je tako smesna jer jedna tako profesionalna firma, tj. njihov predstavnik, nikada ne bi pljuvao ni po čemu, a ne po konkurenciji...

Secate se onoga... "Keep your friends close, Mr. Mulder, but keep your enemies even closer" (The X Files)

byMaX je napisao(la):
Ha ha ha , prica je tako smesna jer jedna tako profesionalna firma, tj. njihov predstavnik, nikada ne bi pljuvao ni po čemu, a ne po konkurenciji...

Secate se onoga... "Keep your friends close, Mr. Mulder, but keep your enemies even closer" (The X Files)

Profi Firma koja NE pljuje po konkurenciji???

HA, HA.

Mogu samo da se prave fini, onako i uzgred.
Jos da si kazao da je rekao i da je konkurencija bolja! A tek Mnoogo bolja!

E TO bi stvarno voleo da vidim.

Pa tog bi odmah izbacili sa posla..!

Kad se samo setim onog lika iz HP, preziva se na Z od proslogodisnjeg Pakoma.
Muka ga je bilo slusati, drzao prezenataciju o novim HP ink-jetovima, 80% vremena je pricao kako Canon rasipa mastilo i "stvara nepotrebne troskove".

Toliko o profesionalnosti ljudi koji rade u profesionalnim firmama.

Pozdrav!

da toga se i ja secam
a kad su poceli ljudi da mu postavljaju pitanja oko CDa sa drajverima za USB i kako to nista ne funkcionise dok se ne skinu novi sa interneta on se jadan zbunio i poco nesto da se vadi, a svi se smeju!

Sasa je napisao(la):
Kad se samo setim onog lika iz HP, preziva se na Z od proslogodisnjeg Pakoma.
Muka ga je bilo slusati, drzao prezenataciju o novim HP ink-jetovima, 80% vremena je pricao kako Canon rasipa mastilo i "stvara nepotrebne troskove".

Toliko o profesionalnosti ljudi koji rade u profesionalnim firmama.

Pozdrav!

Mislim da oni prezentacije prilagodjavaju slusaocima, a Mi smo na "losem" glasu (zona B). U SAD bi za tako nesto popio sud, pa bi se konkurencija "iskrivila" od para za odstetu.

Vrh Dno