Šta je novo?

MSI P6N SLI Platinum

ed_hunter

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
22.07.2007
Poena
559
intro%20shot.jpg

treba da kupim novu plocu, i vec duze vreme merkam neke asuse, dok nisam slucajno naisao na ovu msi, i odmah mi se svidela... na netu sam citao par testova i opisa, i deluje mi kao sasvim solidna i lepa plocica za taj novac... svidja mi se dizajn ploce jako, kao i sam paket i dodaci koji dolaze uz nju (rounded ata kablovi, dodatni kuler (ventilator) za northbridge i sl)

e sad... ne bih da se zaletim i kupim plocu samo na osnovu toga sto je neko tamo na netu uradio review i svidela mu se (prilicno su subjektivni, desavalo mi se da procitam da jednu istu komponentu neki sajt dize u nebesa, a neki drugi srozava na nulu kao najgoru)

jel ima neko neka iskustva sa ovom plocom? kakva je, kako se pokazala u radu?! stabilnost? overklok mogucnosti?!

kakav je ovaj nforce 650 sli chipset?! u odnosu na recimo 965 ili 975x?!

imam proc c2d 4400 i planiram da kupim cooler master hyper tx i da ga kloknem malo... kako bi me posluzila ova ploca za to?!

i da... nemam nameru duuuuuugo, duuuuuuugo da menjam plocu posle ove kupovine, tako da mi treba jedno prilicno trajno resenje...

pozdrav, i hvala na savetima i sugestijama....

Poslednja izmena:
Poz,imam doticnu plocu,doduse ne u Platinum izvedbi ( nema heatpipe-ove,i siromasniji je bundle) i mogu je samo preporuciti.
Za svoju rel. nisku cenu daje dosta,stabilna je, solidne OC mogucnosti...Super se slozila sa E4300 a spremna je i za 1333 FSB. Mada sam po netu citao da gubi bitku od 965 po performansama...

Nazad
Vrh Dno