Šta je novo?

MSI p35 neo2 fir buka

link2rage

Čuven
Učlanjen(a)
16.01.2004
Poena
620
Nabavio doticnu plocu danas, izvadim ja nju iz kutije, pozove telefon ja se javim u drugoj sobi na telefon kad ono klinac iskrivi jedan pin na CPU leziste, E sad ja ga uspem vratiti na njegovo mesto, ubacim 2180 i klasican kuler, instalirao windows sve bez probleme medjutim sad mi procesor nabija temperaturu na 44C a kuler se cuje kao sasav. E sad mene zanima da li je moguce da je to posledica sto je taj kriv bio iskrivljen ili je zbog toga sto nisam stavio pastu na procesor. Ako je ova druga stvar u pitanju bi li mi pomogao ovaj kuler da ga malo utisam Cooler Master S775 K8 Hyper TX2?

to ti je do paste *** nisi stavio pastu hehe stavi pastu pa vidi kakve su ti onda temp ali suguran sam da je problem zbog toga shto nisi stavio pastu ;):wave:

Poslednja izmena:
Problem sa temperaturom sigurno nije vezan za iskrivljen pin :) Bilo je slucajeva kad su procesori na MSI plocama davali vece temperature nego shto bi trebalo, al svakako probaj da stavish pastu, pa vidi oce se stanje popraviti.

juce sam stavio drugi cooler i sad su temperature manje ali opet u igrama se malo cuje vise. Tako da je moguce da je nije lepo nalegao plus pastada je bio uzrok toga, elem danas mi stize coolermaster tx2 pa cmeo videti kako sa ted ponasa.

Uzmes lepo vendetu2 i resis problem sa hladjenjem ali bez paste nikada nestavljaj cooler.

Brzina BOX kulera zavisi od njegovog naleganja na CPU odnosno od toga koliko dobro si ga pricvrstio za maticnu a samim tim i temperatura CPUa.
Znam tipove koji se "razumeju" u pricvrscivanje BOX lga775 kulera i koji su to radili "10^6 puta" pa je posle bilo kuku/lele...
Konkretno, namestio lik Q6600 i BOX kuler i cim ukljuci komp, poradi par 10tina sekundi i mulo. Pitam ga lepo jel sve proverio i lepo namestio, kaze:jesam, radio sam to 10^6x. OK... Malo kasnije javlja mi se lik cija je ploca bila i kaze da je jos malo pritisnuo osigurace kulera i da je neki od njih jos malo caknuo i da se nista vise ne gasi i ne restartuje...!!!

Eto, banalne situacije ali mnogo problema...

:)

Nazad
Vrh Dno