Šta je novo?

MSI OC event, Amsterdam, SX-Team+Benchmark

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Takmičenje je zvanično počelo od 10 ujutru, a nastaviće se i sutra. Bilo je potrebno malo vremena da se pripremi sve, kao što ćete videti i na slikama (ja moram da im asistiram, pa ne očekujte mnogo teksta :)). Konkurencija je velika, ali vlada kolegijalnost i jako dobra, pozitivna atmosfera (možda je i do dobrog izbora hausa koji puštaju)... Uglavnom, pre nego što krenemo da točimo "piće", evo kako je sve izgledalo do pre pola sata...

Prilozi

• P1020950.JPG
    P1020950.JPG
    308.6 KB · Pregleda: 110
  • P1020968.JPG
    P1020968.JPG
    280.1 KB · Pregleda: 128
  • P1020973.JPG
    P1020973.JPG
    238.1 KB · Pregleda: 134
  • P1020977.JPG
    P1020977.JPG
    205.4 KB · Pregleda: 144
  • P1020980.JPG
    P1020980.JPG
    273.6 KB · Pregleda: 176
i još malo...

Prilozi

• P1020988.JPG
    P1020988.JPG
    488.8 KB · Pregleda: 167
  • P1020991.JPG
    P1020991.JPG
    258.7 KB · Pregleda: 135
  • P1020996.JPG
    P1020996.JPG
    223.9 KB · Pregleda: 206
  • P1030003.JPG
    P1030003.JPG
    253.5 KB · Pregleda: 165
  • P1030006.JPG
    P1030006.JPG
    221.6 KB · Pregleda: 177
Brao Maxo...tnx za deljenje informacija na vreme. Aj sretno tamo i manje pica, više azota ;) :wave:

Hteo sam u moje i u ime mojih kolega da pošaljem prve čestitke za ovaj event. Ljudi su se extra potrudili, organizacija je na jako visokom nivou, i što je još bitnije, vidi se da kapiraju kako sve funkcioniše, jer imamo sve što nam treba i može da zatreba... Stvarno sam jako prijatno iznenađen svime što ovde vidim!

Prilozi

• P1030007.JPG
    P1030007.JPG
    230.8 KB · Pregleda: 212
  • P1030008.JPG
    P1030008.JPG
    343.5 KB · Pregleda: 202
Uffff, Punisher bolesno dobro izgleda, nadamo se vrhunskim rezultatima, go go go SX :)...
Maxo, fotke su odlichne, event stvarno izgleda profi osmishljen, vidi se da ima i dosta timova, bice jaka konkurencija..... Moze neka informacija iz chega se sastoji takmichenje, max clock, SuperPi, 3DMark???

Maxo, reci mi jel ima više kategorija ili se radi samo hlađenje tečnim azotom? Da li rede max oc na vazduhu recimo?

I majku mu, pa mogao si neki dslr poneti tamo da te slike budu malo profesionalnije, no da nebude da mnogo tražim ;)

:wave:

Evo sad cu vam ukratko preneti pravila...

Technical rules of the game:
 The CPU: Intel Core 2 Duo E8400 processor you received at home needs to be taken to the event.
 Memory: You can do benchmarks in single or dual channel (what you prefer). The set you got at home, you need to take to the event. There is no substitute.
 At the event you will get at your disposal a default CPU cooler from OCZ which you can use if you do not want to use liquid nitrogen or a phase change.
Cooling: OCZTVEND2: OCZ Vendetta 2 CPU Cooler
http://www.ocztechnology.com/products/cooling_products/ocz_vendetta_2_cpu_cooler
 At the event you also get a power supply which is a 750Watt cooler from PC Power & Cooling: Power supply S75CF: PC Power & Cooling Silencer® 750 Quad:
http://www.pcpower.com/power-supply/silencer-750-quad-crossfire.html
 At the event you will get a default HDD with Windows XP installed with the latest drivers of the VGA card. On this HDD you will find all the benchmarks including tuning programs (CPU-Z, SetFSB etc). If you happen to destroy your OS we can reinstall it using a Ghost file. No outside software is allowed, so no thumb drives etc unless this is prior approved by the Grand Jury.
 Modding of hardware is allowed so bring your modding tool kit too like insulation materials, casefans, CPU coolers etc.
Benchmarks to use:
o SuperPi Mod 1.5: http://www.xtremesystems.com/pi/
o Cinebench CPU x test:
http://www.maxon.net/pages/download/cinebench_e.html
o And one surprise benchmark which will be unveiled at the event.

Poslednja izmena:
@Proday, slikao sam sa nekim Spejsovim vunsterskim aparatom, sada ću sa IXUS-om 960, biće mnogo bolje. Ovde je jako mračno btw.

p.s. sad ću aplodovati malo videa, da vidite kakva je atmosfera...

Srecno debeli i guzo :D , bravo Maxo, ipak se sve vidi kako je i shta ... ;)

Poslednja izmena:
Jeste li dobili drugi CPU? Sta kazu Ani i Space, jel bolji od prvobitno dobijenog?
:wave:

Poslednja izmena:
At the event you will get at your disposal a default CPU cooler from OCZ which you can use if you do not want to use liquid nitrogen or a phase change.

Pa kako ce onda biti konkurentni ? Ili ima posebna kategorija sub-zero i posebna za Vendettu... ?

@Proday, slikao sam sa nekim Spejsovim vunsterskim aparatom, sada ću sa IXUS-om 960, biće mnogo bolje. Ovde je jako mračno btw.

p.s. sad ću aplodovati malo videa, da vidite kakva je atmosfera...

Maxo hvala za detaljno objašnjenje i cimanje :wave:

I bože...Space i njegov prejaki aparat :wall: :D

Kolegijalno shishanje do glave. Ekstra, samo napred momci! :smoke::smoke::smoke:

Mi imamo LN2, ne brinite ništa. Ima ih sa baš dobrom opremom, sve izgleda mnogo dobro...

Prilozi

• IMG_6661.jpg
    IMG_6661.jpg
    323.8 KB · Pregleda: 159
  • IMG_6662.jpg
    IMG_6662.jpg
    320.9 KB · Pregleda: 153
  • IMG_6666.jpg
    IMG_6666.jpg
    215.8 KB · Pregleda: 136
  • IMG_6667.jpg
    IMG_6667.jpg
    301.1 KB · Pregleda: 165
  • IMG_6668.jpg
    IMG_6668.jpg
    171.4 KB · Pregleda: 189
Nema uskladili su frizure bas su pravi tim :)

Maxo , bravo za informacije , drzim vam palceve ! :bottle::bottle::bottle:

Zar nisu majce trebale da budu bele? :p

Hehe dobro kazesh monty bash lepo uskladili frizove, josh da pokupe neku medelju i super :)

Pa vidis da su svi u istim majicama, MSI-jevim, propozicije :)

A ove nashe su za "izlazak" :D

ufff sto dobor izgleda ova kliritna ploca sa nazivom tima i pota,mnogo dobro,jedva cekam rezultate.
Puno srecje SPACE&ANI :wave:

Aj sve najbolje i puno srece momci !

Poslednja izmena:
Lepo je bilo, pogotovo sinoć :D Danas je malo ozbiljnije, pošto se u 15h submituju rezultati. Ja ću postovati još malo slikam danas smo u belim majicama. Par ljudi nas je pitalo "zašto niste u MSI majicama", a ja sam se naravno, izvadio na debljinu, kao treba nam XXL, a dali ste nam L... A realno, ove Pecine su još manje. :D

Uzeli smo zamene CPU-a i ploče, pa se malo vremena izgubilo na izolaciju, ali su verovatno ovo bolji primerci...

inače, na eventu su sve same OC face: hipro5, steelman...

Lepo je bilo, pogotovo sinoć :D Danas je malo ozbiljnije, pošto se u 15h submituju rezultati. Ja ću postovati još malo slikam danas smo u belim majicama. Par ljudi nas je pitalo "zašto niste u MSI majicama", a ja sam se naravno, izvadio na debljinu, kao treba nam XXL, a dali ste nam L... A realno, ove Pecine su još manje. :D

Uzeli smo zamene CPU-a i ploče, pa se malo vremena izgubilo na izolaciju, ali su verovatno ovo bolji primerci...

inače, na eventu su sve same OC face: hipro5, steelman...

hipro05 je cista arogancija on za mene nikad nije ni bio OC-faca :) Ko ga je upoznao zna...
Gledajte da upoznate Predator'a i Pt1t

Poslednja izmena:
Jao sto dobro izgleda takmicenje, sve je ekstra odrganizovano :) Thanx maxo za informacije iz prve ruke ;) Jos jednom, srecno momci i puno uspeha ;)

Vrh Dno