Dobio sam danas jednu od tih grafickih i izmerio sam 3dMark. Rezultati su sledeci 3Dmark 01: 16500 ; 3Dmark 03: 6640 ; 3Dmark 05: 1900 :d . Zna li neko u cemu je problem ili je ovo OK? Ostatak masine mozete videti u opisu...
Dalje, pokusao sam da otkljucam pipeline i vertexe, i kada to uradim 3dmark se mnogooo poboljsa (gde je imalo 45 fps sada ima 65 fps!!!). Pricam o 3D marku 2003 (Battle of Proxycon).
Medjutim problem je u tome sto nece nikako da odradi test do kraja. Negde na polovini ili malo kasnije slika na monitoru nestane, kuler na grafickoj pocne da se brze vrti i moram da ugasim komp na dugme pa da ga ponovo upalim. Uspeo sam da otkljucam sve vertexe i sve pipeline, ali isto se desava. Sto je najgore to mi se desilo pred sam kraj testa (zvuk). Isto to se desava i u igrama (posle jednog, dva ulaska slika nestane).
Sada, ima li iko ideju kako bi ovo moglo da se otkloni (voltmod, novi bios...)?
BTW, ima li veze koji pipeline i vertex otkljucavam (pipeline: 1,2, su aktivirani druga dva nisu; vertex shader: 1,2,3,5 su ukljuceni 4,6 nisu)?
Zaboravih ima jos jedna stvar kada su bilo pipeline-i bilo vertexi ukljuceni kartica nece ni da mrdne sa overclock-om (ne radi ni downlclock), tako da mozda je nesto u tome problem!?!