Šta je novo?

Msi Msi Vr330x

zocky

Slavan
Učlanjen(a)
29.05.2007
Poena
309
Treba mi za posao neki laptop sa manjim ekranom, pa sam se posle duzeg razmisljanja resio da to bude neki od 13". Pogledao sam neke modele i ovaj MSI iz naslova mi bas odgovara po pitanju:
- HW-a, nije potrebna neka prevelika snaga, ali je bitno da CPU ima vise rezima rada + 1GB memorije
- tezine, 2.1kg je OK
- autonomija, ocekujem da bude oko 3h
- servisa "72h pick&return"

LM, ako ga neko ima ili zna nekog ko ga ima zamolio bih za iskustva iz prve ruke!

POZDRAV i HVALA unapred

Link: msi-vr330x-011eu

MSI je relativno nov brend u laptop industriji, ali nude dosta za ulozeno.
Ako je cena dobra, nemoj da se dvoumis !!!

Malo im je losija zavrsna obrada i kvalitet im nije na nekom nivou a i tehnicka podrska (citaj servis) im nije neki ali definitivno po karakteristikama nude najvise za ulozen novac. Ovo se odnosi generalno na MSI laptopove kod nas.

Treba mi za posao neki laptop sa manjim ekranom, pa sam se posle duzeg razmisljanja resio da to bude neki od 13". Pogledao sam neke modele i ovaj MSI iz naslova mi bas odgovara po pitanju:
- HW-a, nije potrebna neka prevelika snaga, ali je bitno da CPU ima vise rezima rada + 1GB memorije
- tezine, 2.1kg je OK
- autonomija, ocekujem da bude oko 3h
- servisa "72h pick&return"

LM, ako ga neko ima ili zna nekog ko ga ima zamolio bih za iskustva iz prve ruke!

POZDRAV i HVALA unapred

Link: msi-vr330x-011eu

MSI je OK i to ti je u stvari Clevo koji je rebrandiran.
Sto se tice ovog laptopa samo dve stari da ti kazem: 1) od baterije ocekujes previse i 2) taj sempron se dosta greje

Ja imam slican laptop, MSI S260, 12.1" ekran.
Radi sasvim dobro vec skoro godinu dana; po meni ima jedan od najboljih ekrana koje sam video (ne znam kakav ima apple ili toshiba od 2000eur), rezolucije 1280*800. Za pare koje kosta odlicna je investicija. Mislim da se VR-330 ne razlikuje preterano (procesor, i malo veci ekran).
Sto se tice same robusnosti, jednom sam ga slucajno testirao... pao mi je sa stola (sapleo sam se na kabl od napajanja). U tom momentu bio je ukljucen, pao je na cosak gde se nalazi hard disk; sve je proslo dobro osim hard diska koji je posle 2 dana skroz umro :) hard disk je bio Toshiba.

Pozdrav.

Danas, sam se učlanila na ovaj forum i ne znam puno o računarima...
I evo mog mišljenja o MSI VR330X-011EU, koji sam kupila pre par dana. Za sada zadovoljava sve moje, kancelarijso-administrativne potrebe, veoma je brz, slika je dobra, nije ni puno težak za nošenje, tastatura dobra i pregledna, baterija drži preko 3sata i jedina za sada mana mu je što se dosta zagreva pri radu.
Pošto je ovo moj prvi notebook, možda ću zvučati glupo, ali nisam dobila pri kupovini notebook-a instalacioni disk sa drajverima...Da li je to normalno ili su me prešli ?

Kad sam ja kupovao moj, bio je tu CD.

Neki proizvodjaci ne daju drajvere sa laptopom, neki daju samo drajvere za Vistu a neki daju sve zive drajvere, MSI bi trebalo da spada u ovu trecu kategoriju.

Dobo jutro, svima na forumu. Hvala za brze odgovore.
Evo i mog prvog detektovanog problema kod MSI VR330X-O11E.
Naime izlazim na internet preko modema i dok je bila baterija puna, sve je bilo u redu. Kad je baterija bila pri kraju, uključila sam strujni adapter i kabal u struju. U roku od 10 sekundi konekcija sa internetom je bila prekinuta. Ovo sam probala više puta i detaljno sam proverila sve priključke, adapter, kablove i sve je fizički u redu. Zatim sam izvadila bateriju iz notebook-a i pokušala da se konektujem na internet. Konekcija nije ostvarena i čuje se samo prvi zvuk modema i sledi prekid. Moj zaključak je da postoji problem na relaciji modem – strujni adapter - naponski kabal, neki kratak spoj ili neka pogrešno povezana žičica unutra notebook-a. Sutra ću da zovem "prodavnicu i servis" gde sam kupila ovaj računar!!!

Danas, sam se učlanila na ovaj forum i ne znam puno o računarima...
I evo mog mišljenja o MSI VR330X-011EU, koji sam kupila pre par dana. Za sada zadovoljava sve moje, kancelarijso-administrativne potrebe, veoma je brz, slika je dobra, nije ni puno težak za nošenje, tastatura dobra i pregledna, baterija drži preko 3sata i jedina za sada mana mu je što se dosta zagreva pri radu.
Pošto je ovo moj prvi notebook, možda ću zvučati glupo, ali nisam dobila pri kupovini notebook-a instalacioni disk sa drajverima...Da li je to normalno ili su me prešli ?

Malo nakon postavljanja topic-a kupi sam doticni, i iskreno sam veoma zadovoljan njime osim sto je raspored konektora ocajan (usb, lan) - suvise su napred kao i sto je dvd sa desne strane, a ja sam desnjak pa mi smeta kabl misa ponekad :(

Inace, sto se grejanja tice imam sve reci hvale nasuprot Aninim :) Ovo je laptop koji se ubedljivo najmanje greje (od onih koje sam probao), mogu slobodno reci da se uopste ne greje!!! Znam da je ovo potpuno opozitno gore pomenutom - tako da je moja preporuka da i to pomenes serviserima. Iskreno, i posle 10 sati rada laptop nije ni mlak na dodir :) Ne znam kako su to resili (osim onoga sto sam procitao na njihovom sajtu) - ali su dobro resili :)

POZDRAV

Notebook koji sam kupila, pre desetak dan je imao neku fabricku gresku, tako da sam pri reklamaciji dobila novi MSI VR330X. Nema problema pri konekciji, grejanja pri radu...
Pozdrav!

Cao ljudi. Hocu da uzmem ovaj laptop ali me interesuje: da li moze da se spoji sa TV-om znaci ako nema s-video da li moze nekako preko VGA izlaza da se spoji na TV?; koja je kes memorija procesora?; nigde na njemu nisam video konektor za modem, postoji samo LAN?; zasto svugde u specifikacijama stoji 3USB-a kad sam ja video da ima 4USB-a?

Nema svoju memoriju, nego uzima od RAM-a, a kolicinu mozes da podesis u BIOS-u, i to da uzima 32, 64, 128 ili 256 MB.

Nazad
Vrh Dno