- Učlanjen(a)
- 09.07.2000
- Poena
- 740
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core i9-10850K | Corsair Hydro Series H80i v2
- Matična ploča
- ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- RAM
- Trident Z RGB DDR4-4000 CL18-22-22-42 1.35V 32GB (4x8GB)
- GPU
- PNY GeForce RTX 3080 Ti 12GB XLR8 Gaming REVEL™ EPIC-X RGB™ Triple Fan
- Storage
- Samsung SSD 970 PRO 1TB | Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB | WDC WD80EFAX | WDC WD80EFBX
- Zvuk
- Sound Blaster Z
- PSU
- Cooler Master V1000
- Kućište
- Thermaltake Level 10
- Monitor
- ROG SWIFT PG348Q
- Miš & tastatura
- Logitech G903 Lightspeed Wireless | Logitech PowerPlay | Corsair K70
- Ostale periferije
- BOSE Companion 50
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Laptop je opravdao moja očekivanja ali uočio sam jedan problem pa me zanima da li je to svojstveno celoj seriji (pa postoji neko softversko rešenje/zakrpa) ili je to samo slučaj sa ovim primerkom (pa će morati reklamacija da radi). Desilo mi se (2x u roku od svega nekoliko dana koliko sam ga imao na raspolaganju) da neki od procesa (čini mi se sistemskih) doživi "not responding" i da jedino pomaže brute force isključivanje. Posle toga sistem krene da bootuje i stane kod BTHidMgr.sys drajvera (safe mode sa logovanjem). Pošto nisam puno izmenio konfiguraciju vratio sam default stanje koristeći ugrađeni image. Sa sveže presvučenim imidžom je podigao sistem. Drugi put se stvar ponovila ali je ovog puta i svež image bio nedovoljan da se mašina izbutuje ali je uklanjanje baterije i njeno ponovno vraćanje pomoglo da u narednom pokušaju računar ipak izbutuje. Dakle ovo misteriozno ponašanje koje se ponovilo me je zabrinulo, i ostaje da proverim da li će uklanjanje baterije pomoći ako se opet dogodi opisana situacija a pre vraćanja sistema iz imidža. Meni deluje da se ugrađeni bluetooth modul ne inicijalizuje korektno i da se zato prilikom inicijalizacije pridruženog drajvera stvar smrzne.