Šta je novo?

MSI mega stick 128- kako flashovati?

Mirko BGD

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2005
Poena
319
poshto su mi u PC centru lepo sredeli mp3, nesto sam posle gledao na oficijalnom MSI sajtu i vdeo da je izasla verzija 3.00 a ja imam 2.11, onda se odluchih da ga flashujem...
uradio sam swe kako je mancha opisao u ovom topicu http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=99686, i swe je bilo ok... zatim se zavrshio flash, izshtekao sam mp3, ukljuchio ishao na ono about i video da je na njemu josh uwek stara verzija 2.11, a kada san hteo da prebacim neku muziku i kada ga prikljucim na USB komp mi se totalno zabaguje, ali totalno...kada je mp3 u kompu pri dizanju sistema, sistem nece da se podigne, sve dok ga ne izshtekam iz kompa...
pomagajte

prowalio sam sam
1. skinite potrebne fajlove [flash file, i program za upgrade firmware sa MSI oficijalnog sajta]
2. Instalirajte program za upgrade firmware-a
3. raspakujte flash file i kopirajte ga u c-program files-msi
4. zatim otici na start-all programs- MSI- MSI 551 UPDATE i kliknuti na start
to je to...
napomena: uredjaj mora biti prikljucen direktno u USB na racunaru, ne preko produznih kablova [tu je bila moja greska]

Ne vidim u cemu je razlika da li je uredjaj prikljucen direktno u USB ili preko produznog kabla, mada mozda nisam najbolje obavesten pa bih molio ako bi neko bio dovoljno ljubazan da objasni i prodiskutuje ovu pojavu.

ne znam ni ja... ali znam da su moji problemi nestali kad sam ga prikljucio direktno na USB...

Nema to veze, ja sam ga flashovao preko produznog kabela i sve je proslo bez frke. v3.00.13 , dobro je ovo sto se moze stavljati start-up logo koji hoces.

Jos jedno pozitivno iskustvo sto se flesovanja Mega Stick 128 tice...

Dva fajla, jedan 2.5, drugi 1.5MB, i 5 minuta vremena. Sve proslo kao san i sada ponovo mogu da koristim ovo luce koje sam skoro zaboravio nakon sto je jednog dana iz cista mira pri ukljucivanju poceo da izbacuje poruku: "MEDIA ERROR", nakon cega nista nisam mogao da koristim, ni mp3, ni radio, ni snimanje.

On the road again...

Vrh Dno