Šta je novo?

MSI Mega Player 533 i USB 2.0

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
dakle uzeo sam dva ova playera, jedan meni jedan sestri, i oba rade skroz super samo sto je brzina snimanja na njih i sa njih USB 1.1, a ne 2.0?!!?

Inace svi ostali uredjaji koji koriste USB 2.0 rade u punoj brzini, sve skroz normalno i OK.

Ima li neko ideju u cemu moze biti problem?

hvala unapred :wave:

Mene je zanimala ista stvar za Mega Stick 511, pa sam na MSI forumu dosao do informacije da (konkretno 511) nije Hi-Speed vec kako rekose Full-Speed USB 2.0 (12 Mb/s). Verujem da je, na zalost, ista prica i za 533, tako da ti ne vredi sekiracija. :)

ma kako god, ali meni se snima muzika brzinom od 750 mb/ps, a to je uzasno malo :(

Model 533 je USB2.0 full speed što znači 12 Mbps. Obratite pažnju kad kupujete.

USB Specs: 1.1

Full-Speed 12 Mbps
Low-Speed 1.5 Mbps

USB Specs: Rev 2.0

High-Speed 480 Mbps
Full-Speed 12 Mbps
Low-Speed 1.5 Mbps

Bise nazad na njemu da je USB 2.0...

OK, sta predlazete da radim? Nameravao sam da kupim karticu od 1 GB za njega, a punjenje 1.2 GB muzike pri 1.1 brzini je ravno suicidu!

1. Stavi da se puni, pa prosetaj za to vreme
2. Kupi neki USB 2.0 citac kartica pa puni preko njega. Posebno ako hoces da uzimas kartice za oba plejera

dobro, oba su logicna resenja koja sam hteo da izbegnem kupovinom ovog player-a...

Imam isti player i nemam problem kao ti... Kopira sasvim OK, pravi USB 2.0! Ne znam kako tebi neće... Imao sam i jedan player USB 1.1 i video sam razliku u kopiranju! MSI 533 mi definitivno brže kopira, kontam da onda sve OK radi...

Svi playeri sa SD/MMC karticom imaju problem sa sporim kopiranjem na karticu,
tako da ti ne gine kupovina card readera pa makar onog od 600din,ako hoces da sacuvas zivce

Poslednja izmena:
eto pavlexu radi....

ajde reci mi koja ti je verzija firmware-a?

Vrh Dno