Evo citam vase komentare o MSI laptopovima pa reko da ostavim i ja jedan komentar tj. misljenje. Prvog jula 2008 krenem u potragu za laptopom i tada pored modela ostalih proizvodjaca ugledam i model MSI EX600. Kada sam ga video odusevio sam se tada je bio jedan od retkih modela sa izdvojenom numerickom tastaturom, 320 gb hdd, 2 giga rama, intel C2D T5450, wi-fi svi standardi a,b,g i n, fire vire 8400 grafiga u njemu ama bas skoro sve sto mi je bilo potrebno i naravno pazarim ga tada je kostao 60 000 din u paru. Dodjem sav sretan kuci da ga upalim ma ni da cuje krene i ugasi se krene i ugasi se upalim ga nekako na jedvite jade na gurku i krenem instalaciju sistema podignem vistu ubacim sve drajvere i programe dodje zena kuci da pogleda ona laptop mrdne ga malo prema sebi i on se ugasi. Bedak prvi dan vracaj ga u radnju zovnu momci onaj njihov servis stvarno ga popravise za tri dana dodjem kuci upalim ga i vidim da su mu menjali procesor umesto C2D T5450 bio je posle u njemu C2D T7500. Radio je posle toga bez problema ako se izuzme cinjenica da su slova na tastaturi pocela da se krive na coskovima najkrticnija su mi bila g h j i da je tacpad poceo u donjem desnom cosku da se polako odvaja dobio je kao usi na svesci. i sto je plastika pocela od kucista laptopa posle godinu dana pocela da skripi jer se videlo blago deformisanje na njoj valjda od toplote. Laptop sam cistio redovno a imao sam i hladnjak cooler master infinite i non stop je stajao na njemu.
15. avgusta 2010 godine upalim laptop radio najnormalnije preklopim lekran ubacim ga u stendbay kada sam posle 15 min otvorio monitor on je bio mrtav tj radile su lam[ice na njemu ali na monitoru nije davao znake zivota. Znaci samo mesec ipo dana nakon sto je izasao iz garancije. Odnesem ga u servis i zvali me posle dva dana i saopstili mi da je majkala grafika, grafika zalemnjena za plocu iako nije bila integrisana pa je opet morala da se menja cela ploca.
Cena popravke prava sitnica 200 nekih bodova objasni mi covek da je jedan bod jedan euro tako sam ga bolje razumeo plus PDV odem lepo po njega i donesem ga kuci naravno nisam pristao na popravku i onda je bilo ovo:
citiram sa jednog foruma gde sam vec stavljao sta se desilo mom mezimcu
Evo ovako da zaokruzimo ovu pricu sa mojim laptopom(mezimcom).
Danas sam doneo moj laptop iz servisa i cim sam ga izvadio iz torbe uzeo srafcigere izgledalo je ovako
Nasa ljubav je bila velika, voleli smo se 26 meseci i iznenada i bez najave nasa ljubav se brzo ugasila i zavrsila ovde
A od te silne ljubavi ostali su samo tragovi
Sto se mene licno tice moze milion ljudi da me ubedjuje da je MSI odlican laptop on ce za mene uvek biti skart nikad vise ne da ga necu kupiti negoga necu uzeti u ruku da ga pogledan jer su krsevi neoveani. U to vreme platim ga 60 000 din za mene su to bile velike pare i prvi dan nije radio posle, popravke je izdrzao da pretekne koji dan posle garancije. Tako posto za mesec dana treba da jurim nov laptop u velikoj sam dilemi sta uzeti tj koji brend najverovatnije ili tosiba ili Dell samo da ima 3 godine garanciju. Toliko od mene
Poz