Šta je novo?

MSI laptopovi - krshevi?

OK.Prihvatam kritiku oko serije.U pravu ste.Ne moze se porediti XPS serija sa najgorom MSI serijom.I slazem se da nista nije idealno.Nije ni dell idealan.Imao sam ja prilike da vidim dell sa pokvarenom grafikom tako da.......Mozda sam malo pregrubo rekao da su MSI lapovi krsevi medjutim ocu da kazem da su jedan od losijih brendova.

Pazite ja kad sam kupio MSI CR700 nisam bio protiv MSI uopste.Cak i kad nije radio nisam bio protiv njih.Tek kad su mi zamenili plocu i kad je problem ostao isti onda mi je pao u ocima.Jer ako ti zamenis plocu i kvar ostane isti onda jednostavno to je losa serija.Takodje postoji problem korisnika.Na primer evo moj drugar ima MSI koji ima isti kvar kao moj i on to nije znao.Ne zna jer misli da je to normalno.......Njega da pitas rekao bi da je to sve OK.E meni nije OK jer sam testirao 10 razlicitih brendova i nigde kad pojacas muziku ne zakucava nista nego radi normalno.Shvatam ja da nekad kad pojacas muziku zvucnik prekine.

Znam ja i da laptop nije diskoteka medjutim ne mogu da se pomirim da ne smem da pustim muziku i surfujem.Meni je to licno lose.MSI ima dobre cene, MSI ima ideje dobre ali ocigledno nesto ne stima.Ne stima kad od 100 ljudi 90 njih se zali na lose kulere i grejanje.Ne stima kad 2 razlicita modela imaju isti bug.Kad laptop nema ni 3 godine a rezac se cuje kad vrti disk kao da ce da izleti....Evo u ova dva dana koliko cackam ovaj MSI vec sam 10 puta morao da ga gasim na dugme jer je bio u banani.A takodje postoji servis koji jednostavno ne zeli da resava probleme.........O njima necu da trosim reci jer sam ovde vec napisao elaborat kako radi pa nema svrhe da ponavljam u svakom postu........Znaci imamo jedan los laptop koji baguje i servis koji je lose.Medjutim ljudi ja da je servis bio OK prema meni ja verovatno ne bi menjao laptop.Napolju da je bio slucaj kao moj dali bi mi nov laptop i jos izvinili a u Srbiji.......

Takodje nije svaki MSI los to je istina.Pre kupovine CR700 pricao sam sa mojim drugarom koji je imao neki MSI G serija i odlicno mu radi.Kaze on da mu je samo menjao punjac od kad ga ima.Ali on je platio laptop 750 evra a ja 430 evra.Razlika naravno.Medjutim opet mislim da je bolje uzeti neki drugi brend nego MSI makar bio ista klasa.Ako nista bar ne moram da molim boga da mi nesto ne crkne i da cu doci u ruke pakoma..........Znaci zakljucak je da MSI nije krs ali je definitivno po meni jedan od brendova kojeg se treba kloniti....

evo i ja da se javim,imam msi megabook m635,znaci msi starije generacije,imam ga preko 4 godine i za sada sam zadovoljan.najveci problem njegov je sto se greje bas,pa sam zbog toga sam pravio aktivno hladjenje sa 3 ventilatora ispod laptopa,i za sada stvarno dobro hladi.baterija drzi mozda 5 minuta,oko 2 ipo godine je mozda bila ok,sad je skroz vrisnula.sam kvalitet izrade je solidan,inace kad sam kupovao laptop firmu msi sam prvi put tad cuo

... Sto se tice MSI laptopova ... samo pozitivno iskustvo i nista vise ...

Nazad
Vrh Dno