Šta je novo?

MSI KT4V i KT3V - novi bios 1.A0 (13. Maj 2004.)

DS9

Čuven
Učlanjen(a)
14.09.2000
Poena
709
This BIOS fixes the following problems of the previous version:
- System is unstable to run 3DMark03 with ATI 9600 PRO
- Add "PS/2 Keyboard Detection" Function.
- Support AMD 2400+ CPU.

http://download.msi.com.tw/support/bos_exe/6712v1A.zip

Zanimljivo da stoji datum 13 maj, iako ga nije bilo na msi sajtu do juce - najverovatnije zato sto je to datum kada su ga finalizovali, a ostalo je period testiranja.

Dakle, to je za one koji imaju kt3v, kt3v-l, kt4v i kt4v-l

!!! Ne sme se upotrebiti za KT4AV !!!

malopre sam flashovao svoju kt4v koja je imala 1.9 bios, sve je proslo bez problema, a ni cmos nije resetovan tako da su setovanja i posle update-a ostala. Inace nakon flashovanja, bios nosi datum 12. maj (a ne 13. kako stoji na msi sajtu).

Easy as pie

Poslednja izmena:
Super, vec sam pomislio da su potpuno zaboravili na KT333 i KT400 cipset - jeste malo mator ali su ploce sasvim dobre. Jos samo kad bi dodali i zvanicnu podrsku za Applebred procesore (rade oni bez problema ali nije lose da ih ploca i zvanicno podrzava tj prepoznaje kao Durone).

Pa i ja bih tako rekao. Kome je dovoljno (meni npr. jeste) da tera do 166 MHz fsb (zato sto ne moze 200), one su vrlo ok.
Za podrsku novijih durona dole je rasprava na nezvanicnom msi forumu gde su ljudi prijavljivali da sve radi korektno i na msi plocama koje uopste eksplicitno ne podrzavaju pomenute procesore. Relativno je i logicno sto im ne daju zvanicnu podrsku zato sto im ne ide u zaradu da produzavaju zivot starijim chipsetovima, a trziste gladuje za novim.
http://forum.msi.com.tw/thread.php?threadid=30812&sid=b311fc69bbc9ad0c499c48ea59b3867d

sto rece tu covek
"There is not much going on, just that we are on the edge of moving to AMD64"

Poslednja izmena:
A ubrzanja na novijim cipsetovima su tako znacajna da je to neverovatno :). KT3V ce mi biti poslednja ploca za 32 bitni procesor, nema sanse da je menjam zbog cca 33 MHz sire magistrale. Sve te NF2, KT600 itd su pokusaj da se iz vec skoro zastarelih procesora iscedi jos malo brzine (i para kupcima) .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno