Šta je novo?

MSI KT3V i problem sa BIOS-om i AGP-om!

tozovac

- P. Živković -
Učlanjen(a)
07.03.2003
Poena
755
Imam doticnu plocu i kao sto sam vec citao po forumu, izgleda da ima problem sa mnoziocem. Imam A850 i kad stavim mnozioc 9 on ga prepozna kao 7xx i slicno. Probacu sa update-om.
Vise me interesuje da li BIOS ima neke advanced opcije, posto mi AGP dize na 74@110 a na 76@112 FSB! To je ipak previse pa mislim da bi bilo dobro da postoje neke opcije za blokadu AGP-a, jer inace..... :( .

tozovac je napisao(la):
Imam doticnu plocu i kao sto sam vec citao po forumu, izgleda da ima problem sa mnoziocem. Imam A850 i kad stavim mnozioc 9 on ga prepozna kao 7xx i slicno. Probacu sa update-om.
Vise me interesuje da li BIOS ima neke advanced opcije, posto mi AGP dize na 74@110 a na 76@112 FSB! To je ipak previse pa mislim da bi bilo dobro da postoje neke opcije za blokadu AGP-a, jer inace..... :( .
...jer inace cemo ponovo u MB soft, a cujem da ti se i memorija poboljsala! Ta tvoja soba je cudo. Sta kod stavis u nju ne radi kako treba!

Ni update nije pomogao jer vec imam poslednju verziju.
Ili nisam dobro nasarao kontakte (sto je malo verovatno posto spustanje mnozioca radi dobro), ili je ploca hit nad hitovima (sto je puno verovatno).
Izgleda da je za klokovanje bio bolji A7V266-C. Sad je gotovo.

Frajeru, 'ocemo u burzu u nedelju?

tozovac je napisao(la):
Ni update nije pomogao jer vec imam poslednju verziju.
Ili nisam dobro nasarao kontakte (sto je malo verovatno posto spustanje mnozioca radi dobro), ili je ploca hit nad hitovima (sto je puno verovatno).
Izgleda da je za klokovanje bio bolji A7V266-C. Sad je gotovo.

Frajeru, 'ocemo u burzu u nedelju?
Prodaj to i uzimaj Matsonic-a!
U Burzu naravno da idemo, mozda Karamaz ima nesto u ponudi od ploca!

pa ko te terao da kupujes MSI ... sto kaze ovaj imas matsonica jeftinije i bolje :)

Nazad
Vrh Dno